Продължете към съдържанието

Цени за извозване на стари мебели София

Цени за извозване на стари мебели е вариант за изхвърляне на боклуци когато ползвате бригада за изнасяне и транспорт. Събиране, товарене и изхвърляне на багаж е неизменна част от услугите на Булком. Ком. В улеснение на клиентите се предлага събиране на отпадъци в собствени чували за смет. Момчетата с лекота демонтират всякакви едрогабаритни мебели, товарят и извозват до сметище.

Цени за почистване на апартаменти

В пакетните цени са включени събиране на боклуци в чували, демонтаж на всички мебели, товарене и разтоварване на депо. Едностайно жилище се състои от една стая, тристайно жилище се състои от три стаи.

 • Едностайно жилище до 90 лв.
 • Двустайно жилище до 100 лв.
 • Тристайно жилище до 110 лв.
 • Четиристайно жилище до 120 лв.

Цени за демонтиране и извозване на стари мебели в София

 • Извозване на диван, два фотьойла и две табуретки до 80 лв.
 • Извозване на стара голяма секция до 80 лв.
 • Извозване на стар и голям гардероб с надстройка до 90 лв.
 • Извозване на стара кухня до 80 лв.
 • Извозване на спалня и шкафчета до 90 лв.
 • Извозване на ъглов диван до 80 лв.
 • Извозване на маса с 4 или 6 стола 80 лв.

При комбиниране на две или повече неща предлагаме отстъпка от 12%.

Цени за извозване на стари мебели от клошарски жилища

Възможно е на всяко от жилищата да се добави такса за мирис на урина, мирис на изпражнения или смърт. Също така ако жилището е много запрашено или мръсно по какъвто и да е повод и начин, мазно и други се начисляват до 80 лв.

 • Изриване на едностайно клошарско жилище до 100 лв.
 • Изриване на двустайно клошарско жилище до 110 лв.
 • Изриване на тристайно клошарско жилище до 120 лв.
 • Изриване на четиристайно клошарско жилище до 130 лв.

Всички отпадъци в обявените цени не трябва да надвишават 5 тона. Независимо от големината на апартамента. Ако надвишим тези килограми се преизчислява цената, отново спрямо големината на апартамента и спрямо количеството отпадък.

Цени за почистване на мазета и тавани

 • Почистване на мазе до 80 лв.
 • Почистване на таван до 90 лв.

Цени при поръчка на камиони без други услуги

 • Камион 40 кубика до 7 тона до 89 лв.
 • Камион 20 кубика до 5 тона до 79 лв.
 • Камион 10 кубика до 3 тона до 59 лв.
Цени за извозване на стари мебели

Събиране на отпадъци в чували Всеки знае, че отложи ли някаква работа за следващия ден или седмица, обикновено се случва след много по-дълго време. Това важи особено, когато отложим изхвърлянето на някакъв стар багаж и мебели. Преместваме всичко това от единия ъгъл в другия, от едната стая в другата, на балкона, в мазето, на тавана. Така в един момент дори забравяме за тях и минават години докато отново се сетите за услугата с добри цени за извозване на стари мебели на дневен ред. Понякога дори покупката на нова мебел не може да накара стопаните да изхвърлят старите мебели заради някаква сантименталност.

В един момент дома се превръща в един склад, в който няма място за живеене. Ако досега не сте взели мерки, време е да се организирате и да освободите жилището си от всякакви ненужни вещи и мебели.

Ако сте решили да предприемете някакъв ремонт в дома си, точно това е най-подходящото време да изхвърлите ненужния багаж и мебели. В противен случай се обезсмисля всякакъв ремонт и подобрения в жилището.

Огледайте всичките си настоящи мебели, помислете кои ще оставите и кои ще изхвърлите. Обадете се на хамалите и заявете желанието си да бъдете посетени, за да бъде изхвърлен багаж и мебели. Важно е да уточните количеството и обема на всичко, което ще се изхвърля, за да са наясно с какъв ресурс и превозно средство да са подготвени.

Цени за извозване на стари мебели с отстъпка

Трябва да знаете, че хамалските бригади правят отстъпки в цените, когато има повече мебели за изхвърляне. В някои от общините пък се обявяват дни в месеца, в които всеки желаещ да изхвърли старите си мебели, може да се обади на наетите за целта хамали и да се отървете от ненужните мебели и багаж.

Цена за извозване на мебели и боклуци

Преди да търсите координати на хамалски бригади, можете да се консултирате с ваши познати и приятели, които са използвали подобни услуги и да поискате телефона на бригадата. Така ще ви е по-лесно, защото ще имате мнение за хамалите, които ще дойдат при вас.

Хамалите ще демонтират всички и ще предложат фантастични цени за извозване на стари мебели, по-обемисти мебели, за да е по-лесно изнасянето им през вратата, както и творенето им в камиона. Не се притеснявайте за интериора си. Хамалите са професионалисти и няма да повредят нищо в дома ви. Всичко, което остане след демонтажа на мебелите, ще бъде старателно събрано в чували и изнесено заедно с всички части на старите мебели и стария ви багаж.

След като освободят дома ви, можете да пристъпите към ремонт на дома си или покупката на нови мебели, които да променят визията на дома ви. Не съхранявайте нищо излишно в дома си.

Евтино изхвърля стари мебели София област

За евтиното изхвърляне на стари мебели София област, свържете се с екипа на Булком. Възложете ни отговорността за маси, столове, бюра и шкафове, с които имате желание да се разделите. Ние се заемаме в удобния за Вас момент с изнасянето и товаренето на мебелите в колите на Булком. Осъществяваме плановете в срок, като не надвишаваме бюджета Ви. Обадете ни се, за да обсъдим задачите, които стоят на преден план.

Булком – цени за извозване на стари мебели София. За евтино изхвърляне на стари мебели София, разчитайте на бригадата на Булком. Имате ли стари мебели за изхвърляне в София и региона, имаме предложение с отлични условия за Вас. Правим всичко за да постигнем целта, която ни поставяте. Бързо се справяме с шкафовете, секциите, гардеробите и спалните за сметището. Звъннете ни и ще Ви свършим работа.

стари мебели София

Булком изхвърля стари мебели от апартамент София

Предлагаме Ви услуга по изхвърляне на стари мебели от апартамент София, от години практикувана от Булком. Демонтираме, изнасяме, товарим и транспортираме стари мебели до сметище. Опитните ни служители са доказани в попрището, на което се трудят. Можете да разчитате на нас за всяка от ненужните части от обзавеждането на апартамента Ви.

Чрез Булком изнесете стари мебели и вещи София и страната. Нашите услуги за изнасяне на стари мебели и вещи София и страната са на гарантирано от Булком отлично ниво! Служителите ни са експерти в работата със стари мебели и вещи. Ако желаете съдействие в изнасянето на дивани, бюра, секции и спални – от Булком ще Ви бъдат от полза. Събираме и носим чували с битови отпадъци и всякакви вехтории и боклуци. Усилията ни са насочени към задоволяване на изискванията Ви на приемливи цени. Нека да поговорим по телефона за старите Ви мебели и вещи.

Събира и изхвърля стари мебели София

Екипът, който събира и изхвърля стари мебели София, е този на фирма Булком. Вдигаме, пренасяме и изхвърляме старите мебели с общи усилия. Задружната ни работа е изградена на доверие и опит. Работата ни е тежка, но удовлетворяваща, тъй като постигаме ежедневно желаните от Вас резултати. Ниските ни цени и добре свършената работа са във Ваша полза. Удовлетворяваме изискванията Ви и ви предлагаме качествена работа на достъпна цена.

Стари мебели София област

Изхвърля стари гардероби Столична община

Изпълняваме изхвърляне на стари гардероби Столична община от фирма Булком. Благодарение на уменията на служителите ни, демонтирането на гардероба Ви става лесно и бързо. Изнасяме разглобения гардероб до колите на фирмата. Извозваме старите мебели до сметището. Офертите ни са с големи отстъпки за подобна услуга. Можете да разчитате на нас за изхвърлянето на непотребния си гардероб и всички други ненужни мебели. Към Булком можете да отправите исканията си за цени за извозване на стари мебели София.

Стари мебели от апартамент
Стари мебели от апартамент за извозване до депо. Булком има и хамали камиони да свърши тази работа.

Заемаме се да свършим цялата работа вместо Вас и то на достъпни цени.

Заявете желанието си за извозването на мебелите ви пред служителите ни на Тел: 0888 00 11 33 и останалото е наша работа. Товарните автомобили са в движение нонстоп към сметището! Имаме опита и желанието да помогнем. Не се притеснявайте да ни се обадите и да ни зададете въпросите си. Ще се опитаме да разясним процеса по извозване на стари мебели още по телефона.

Кой изнася стари мебели в столична община?

Отговорни хамали очакват да свършат работата по изнасянето на старите ви мебели в град София. Без значение от вида, големината, теглото и обемът на мебелите ви. Ще ги изнесем и от високите етажи на кооперацията ви безпроблемно и качествено. Действаме в удобно за вас време и изключително бързо, за да отговорим на високите ви изисквания. Доверете ни се и ни се обадете сега на посочения телефон и веднага ще се договорим за подробностите по извършване на работата.

Събира и изхвърля стари мебели

Често задавани въпроси – ЧЗВ

Може ли да определените цена за изхвърляне на стари мебели още по телефона?

Да, след кратък разговор ще ви предоставим оптимална цена още по телефона. При затруднение от двете страни ще направим оглед на мебелите за извозване. Всички цени за извозване на отпадъци до сметище определяме според количеството боклук! Винаги се стремим да предложим най-добрият вариант на ценообразуване.

Трябва ли да демонтирам мебелите преди да поръчам фирма за извозване?

Не, в цените са включени и демонтаж и внимателно натрошаване. Момчетата ще извършат всички стъпки от демонтажа до изхвърлянето на депото за стари мебели.

Трябва ли да имам платена такса смет за да поръчам изнасяне на мебели?

Не, когато извозваме боклук от адрес ние подсигуряваме депо за рециклиране.