Цени за извозване на стари мебели в Софийско

Цени за извозване на стари мебели

Цени за извозване на стари мебели е вариант за изхвърляне на боклуци когато ползвате бригада за изнасяне и транспорт. Събиране, товарене и изхвърляне на багаж е неизменна част от услугите на БУЛКОМ.КОМ. В улеснение на клиентите се предлага събиране на отпадъци в собствени чували за смет. Момчетата с лекота демонтират всякакви едрогабаритни мебели, товарят и извозват до сметище.

Цени за демонтиране и извозване на стари мебели в София.

Извозване на диван, два фотьойла и две табуретки – 90 лв.

Извозване на стара голяма секция – 100 лв.

Извозване на стар и голям гардероб с надстройка – 100 лв.

Извозване на стара кухня – 90 лв.

Извозване на спалня и шкафчета – 80 лв.

Извозване на ъглов диван – 80 лв.

Извозване на маса с 4 или 6 стола 80 лв.

При комбиниране на две или повече неща предлагаме отстъпка от 20%.

Цени за извозване на стари мебели

Събиране на отпадъци в чували Всеки знае, че отложи ли някаква работа за следващия ден или седмица, обикновено се случва след много по-дълго време. Това важи особено, когато отложим изхвърлянето на някакъв стар багаж и мебели. Преместваме всичко това от единия ъгъл в другия, от едната стая в другата, на балкона, в мазето, на тавана. Така в един момент дори забравяме за тях и минават години докато отново изхвърлянето излезе на дневен ред. Понякога дори покупката на нова мебел не може да накара стопаните да изхвърлят старите мебели заради някаква сантименталност.

В един момент дома се превръща в един склад, в който няма място за живеене. Ако досега не сте взели мерки, време е да се организирате и да освободите жилището си от всякакви ненужни вещи и мебели.

Ако сте решили да предприемете някакъв ремонт в дома си, точно това е най-подходящото време да изхвърлите ненужния багаж и мебели. В противен случай се обезсмисля всякякъв ремонт и подобрения в жилището.

Огледайте всичките си настоящи мебели, помислете кои ще оставите и кои ще изхвърлите. Обадете се на хамалите и заявете желанието си да бъдете посетени, за да бъде изхвърлен багаж и мебели. Важно е да уточните количеството и обема на всичко, което ще се изхвърля, за да са наясно с какъв ресурс и превознос редство да са подготвени.

Цени за извозване на стари мебели с отстъпка от БУЛКОМ.КОМ

Трябва да знаете, че хамалските бригади правят отстъпки в цените, когато има повече мебели за изхвърляне. В някои от общините пък се обявяват дни в месеца, в които всеки желаещ да изхвърли старите си мебели, може да се обади на наетите за целта хамали и да се отървете от ненужните мебели и багаж.

Цена за извозване на мебели и боклуци

Преди да търсите координати на хамалски бригади, можете да се консултирате с ваши познати и приятели, които са използвали подобни услуги и да поискате телефона на бригадата.

Така ще ви е по-лесно, защото ще имате мнение за хамалите, които ще дойдат при вас.

Хамалите ще демонтират всички по-обемисти мебели, за да е по-лесно изнасянето им през вратата, както и товренето им в камиона. Не се притеснявайте за интериора си. Хамалите са професионалисти и нама да повредят нищо в дома ви. Всичко, което остане след демонтажа на мебелите, ще бъде старателно събрано в чували и изнесено заедно с всички части на старите мебели и стария ви багаж.

След като освободят дома ви, можете да пристъпите към ремонт на дома си или покупката на нови мебели, които да променят визията на дома ви. Не съхранявайте нищо излишно в дома си.

цени за извозване на отпадъци

Be the first to comment on "Цени за извозване на стари мебели в Софийско"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*