Продължете към съдържанието

Извозване на секция в София

Фирмата ни за извозване на стара дървена секция е „Bulkom.com“. Тук работят хора с опит и умения. Извозваме старата секция бързо, лесно и евтино. Нашите хамали за извозване на секция са готови да помогнат с всичко необходимо.

Фирмата ни за извозване на стара дървена секция извършва много дейности. Нашите момчета за изнасяне на мебели са професионалисти. Старата секция се демонтира и изнася внимателно. Извозваме всякакви мебели и предмети до депо. Цените за нашите услуги са изгодни и достъпни за всички. Работим бързо и качествено, за да сте доволни.

Етапи за извозване на стара дървена секция

Извозване на стара дървена секция

Демонтаж на секцията. Демонтираме старата секция на място. Разглобяваме внимателно всички части. Работим с инструменти за бързо и безопасно разглобяване.

Изнасяне на секцията. Изнасяме всички части на ръка. Премахваме ги от помещението без да повредим нищо. Използваме професионални техники за безопасно изнасяне.

Товарене в камиона. Товарим всички части в нашия камион. Камионът е голям и може да побере много. Натоварваме всичко бързо и сигурно.

Транспортиране до депо. Извозваме старите мебели до депо. Транспортираме ги безопасно и бързо. Изхвърляме ги на определеното място.

Дезинфекция и почистване. Ако е нужно, правим дезинфекция. Използваме препарати с бактерицидно и вирусоцидно действие. Помитаме и почистваме мястото след изнасянето.

Нашата фирма за извозване на стара дървена секция „Bulkom.com“ гарантира качествено изпълнение на всяка задача при почистване на наследствени имоти. Нашите хамали за извозване са на разположение във всякакви условия. Работим бързо и ефективно, за да сте доволни.

Телефон за контакт: 0888 00 11 33. Работим в София и областта.

Често задавани въпроси

Как става извозването на стара дървена секция?

Първо се разглобява старата секция на части. После всичко се изнася от помещението на ръка. Частите се товарят в камиона. Транспортирането е до депо за отпадъци. Ако е нужно, се прави дезинфекция.

Какви услуги включва извозването на стара дървена секция?

Демонтаж на секцията на място. Изнасяне на всички части от помещението. Товарене в камион и транспортиране до депо. Изхвърляне на частите на правилното място. При нужда, се прави дезинфекция и почистване.

Колко струва извозването на стара дървена секция?

Цената зависи от размера на секцията. Също така се включва трудът на хамалите. Транспортирането до депо е част от цената. Допълнителни услуги като дезинфекция също влияят на цената. Винаги се предлага изгодна цена за клиента.