Почистване на апартамент в Пловдив и района

Почистване на апартамент в Пловдив

Почистване на апартамент в Пловдив е задача с която може да се заеме екипът на Булком.ком. Предлагаме добри цени за цялостно почистване на апартаменти в града. В цените са включени всички опции по демонтаж, натрошаване на мебели, товарене и извозване. Събираме всички дребни отпадъци в наши чували товарим и транспортираме до депо за отпадъци.

Действащи цени за почистване на апартамент в Пловдив.

Почистване на апартамент в Пловдив

Когато се затопли времето и слънцето започне да се задържа повечко над хоризонта, мнозина се втурват да чистят и да перат.  Сменят зимните с летни дрехи в гардероба и въобще започва да кипи бурна санитарна дейност. В повечето случаи по това време на годината хората като че ли са склонни да изхвърлят всичко ненужно и да отворят дома си за нови мебели и вещи.

Почистването на стария апартамент често не е по силите на собствениците. Наред с него, се появяват и доста райони, който се нуждаят от спешен ремонт. Оказва се, че за да могат да смогнат с всичко, което би могло да освежи взията на жилището, трябва да си вземат отпуск.

Цялостно Почистване на апартамент в Пловдив

За да не се стига до там, има чудесно решение. Ако ви предстои подобно нещо, още сега се обадете на хамалите и си запазете ден и час за почистването на жилището. Вярно е, че ще платите някаква такса, но тя е поносима. Защото може да загубите повече докато се занимавате с несвойсвтвени за вас дела.

Помислете какво ще правите ненужните мебели и вещи. Ако все още стават за използване, можете да ги транспортирате до вилата или до имот в провинцията, който използвате през почивните си дни и отпуски.

С едно обаждане на Булком.Ком получавате качествено почистване на апартамент в Пловдив.

Обадете се на хамалите и заявете желанието си да бъде направено почистване на стария ви апартамент. В предварително планирания ден хамалите ще са навреме в вас и ще се заемат професионално с дейността, за която сте ги повикали. Те ще си донесат необходимите инструменти и препарати, както и найлонови чували, които ще използват за боклуците. Ще вземат със себе си и опаковъчни материали, с които ще опаковат вещите и мебелите, които искате да превозят до вилата.

Изнасяне от апартамент в Пловдив

Ако сте се разбрали да ви отърват от всичко ненужно, всички стари вещи и мебели ще бъдат направени на парчета и събрани  в найлонови чували. Ще почистят всичко на мястото, на което са разглобявали старите мебели и ще натоварят всички боклуци. Ако дестинацията е крайградската ви вила, ще минете покрай сметището, за да оставят хамалите боклука от почистеното жилище в Пловдив.

Почистване на апартамент с много отпадъци в Пловдив

Ако пък всичко е за сметището и сте се отказали да ползвате старите си мебели, бригадата ще качи всички по-малки модули и чувалите със смет в товарното превозно средство. След което ще се отправят към депото за рециклиране на стари мебели. Не рискувайте да вземете нещата в свои ръце. Не оставяйте старите мебели и боклука, който сте събрали при почиването до контейнера пред блока. Ще ви струва скъпо!

Цени при поръчка на камиони без други услуги.

Камион 40 кубика до 5 тона – 850 лв.

Камион 20 кубика до 1.5 тона – 650 лв.

Камион 15 кубика до 1 тон – 450 лв.

Камион 10 кубика до 1 тона 250 лв.

Камион 4 кубика до 0.4 тона 150 лв.

цени за извозване на отпадъци

Be the first to comment on "Почистване на апартамент в Пловдив и района"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*