Продължете към съдържанието
Цялостно Почистване на апартамент в Пловдив

Почистване на апартамент в Пловдив

Почистване на апартамент в Пловдив е задача с която може да се заеме екипът на Булком.ком. Предлагаме добри цени за цялостно почистване на апартаменти в града. В цените са включени всички опции по демонтаж, натрошаване на мебели, товарене и извозване. Събираме всички дребни отпадъци в наши чували товарим и транспортираме до депо за отпадъци. Компанията предлага добре обучен екип за цялостно разчистване на жилище в Пловдив, изхвърляне на мебели и боклук директно от адрес и етаж.

Действащи цени за почистване на апартамент в Пловдив.

Почистване на апартамент в Пловдив

Когато се затопли времето и слънцето започне да се задържа повечко над хоризонта, мнозина се втурват да чистят и да перат.  Сменят зимните с летни дрехи в гардероба и въобще започва да кипи бурна санитарна дейност. В повечето случаи по това време на годината хората като че ли са склонни да изхвърлят всичко ненужно и да отворят дома си за нови мебели и вещи.

Почистването на стария апартамент често не е по силите на собствениците. Наред с него, се появяват и доста райони, който се нуждаят от спешен ремонт. Оказва се, че за да могат да смогнат с всичко, което би могло да освежи взията на жилището, трябва да си вземат отпуск.

Почистване на кухня ПЛовдив

За да не се стига до там, има чудесно решение. Ако ви предстои подобно нещо, още сега се обадете на хамалите и си запазете ден и час за почистването на жилището. Вярно е, че ще платите някаква такса, но тя е поносима. Защото може да загубите повече докато се занимавате с несвойсвтвени за вас дела.

Помислете какво ще правите ненужните мебели и вещи. Ако все още стават за използване, можете да ги транспортирате до вилата или до имот в провинцията, който използвате през почивните си дни и отпуски.

С едно обаждане на Булком.Ком получавате качествено почистване на апартамент в Пловдив.

Обадете се на хамалите и заявете желанието си да бъде направено почистване на стария ви апартамент. В предварително планирания ден хамалите ще са навреме в вас и ще се заемат професионално с дейността, за която сте ги повикали. Те ще си донесат необходимите инструменти и препарати, както и найлонови чували, които ще използват за боклуците. Ще вземат със себе си и опаковъчни материали, с които ще опаковат вещите и мебелите, които искате да превозят до вилата.

Опразване на жилище пловдив

Ако сте се разбрали да ви отърват от всичко ненужно, всички стари вещи и мебели ще бъдат направени на парчета и събрани  в найлонови чували. Ще почистят всичко на мястото, на което са разглобявали старите мебели и ще натоварят всички боклуци. Ако дестинацията е крайградската ви вила, ще минете покрай сметището, за да оставят хамалите боклука от почистеното жилище в Пловдив.

Почистване на апартамент и извозване Пловдив

Ако пък всичко е за сметището и сте се отказали да ползвате старите си мебели, бригадата ще качи всички по-малки модули и чувалите със смет в товарното превозно средство. След което ще се отправят към депото за рециклиране на стари мебели. Не рискувайте да вземете нещата в свои ръце. Не оставяйте старите мебели и боклука, който сте събрали при почиването до контейнера пред блока. Ще ви струва скъпо!

Цени при поръчка на камиони без други услуги.

Камион 40 кубика до 5 тона – 850 лв.

Камион 20 кубика до 1.5 тона – 650 лв.

Камион 15 кубика до 1 тон – 450 лв.

Камион 10 кубика до 1 тона 250 лв.

Камион 4 кубика до 0.4 тона 150 лв.

Хамали за почистване на боклуци Пловдив

Търсите хамали за почистване на боклуци Пловдив, попаднали сте на точното място.

Списъкът с нашите услуги по почистване включва:

 • Събиране и отстраняване на малки строителни отпадъци;
 • Отстраняване на строителния прах от подове, стени, тавани, както и от всички повърхности;
 • Елиминиране на петна от цимент, боя, шпакловки;
 • Почистване на лепилни и строителни ленти всички огледални, стъклени и ламинирани повърхности;
 • Почистване и дезинфекция на санитарни възли, вани, душ кабини
 • Измиване на всички прозорци, остъклени тераси;
 • Влажно почистване на шкафове, мека мебел и много други.
 • Обадете ни се сега, за да изясните всички въпроси, които ви интересуват!
Услуги с хамали за почистване и извозване Пловдив

Извозва строителни отпадъци Пловдив

Търсите фирма за извозва строителни отпадъци Пловдив? С нас всичко ще стане лесно. Ние сме на пазара за услуги вече дълги години. Можем да се похвалим с нестихваща мотивация и много изпълнени поръчки. Приемаме заявки за малки и корпоративни обекти. Приемаме поръчки по всяко време на денонощието, а услугите по извозване на строителните отпадъци от обекта извършваме в рамки на регламентирано време. Потърсете ни за справки, консултации и уточнения.

Булком има надежден транспорт на мебели София – Пловдив.

Ако имате мебели които не искате да им приложите изхвърляне на стари мебели Пловдив то тогава можем да ги пренесем от Пловдив до София или всеки друг град. Осигуряваме надежден транспорт на мебели София – Пловдив и обратно. По пътя от София до Пловдив Вашите принадлежности ще са в сигурни ръце, когато ги поверите на екипа на компанията за хамалски услуги. Камионите ни са подготвени за дълъг път и подсигуряваме добър изход от преместването Ви. Бърза и надеждна работа по изнасянето и товаренето на мебелите Ви от хамалите на Булком. Доверете ни се и да бъдем Вашите партньори със сигурен транспорт и работливи служители. Разгледайте цените на услугите ни и ни се обадете за уточнения! Ще отговорим на всичките Ви въпроси и сме на разположение да Ви съдействаме!

Къде се изхвърля покъщнина в Пловдив

За съжаление, мебелите, както и другите битови предмети, не са вечни и тъкмо тогава всеки от нас се пита:

1. Къде се изхвърля покъщнина и стари мебели в Пловдив

Ако искате да актуализирате интериора или просто да почистите стаята от:

 • старите боклуци
 • ненужните мебели
 • стари храни

Не знаете какво да правите със стари шкафове в Пловдив, маси и дивани, моля свържете се с нас – ще ви помогнем.

Къде се изхвърля покъщнина и стари мебели в Пловдив