Продължете към съдържанието

Гаражът е чист и подреден

Всеки знае, че когато иде време да се чисти гаража, това не е само метене. Ето защо Bulkom.com влиза в играта точно тук. Правим всичко възможно да превърнем вашия гараж в място, където не само да паркирате колата, ами и да се чувствате добре. Знаете ли, че има цели етапи при подготовка на гараж за почистване? Ами да, има ги и ги владеем отлично! Дори да имате таван или мазе за почистване, пак ние сме вашите надеждни Хамали в София

подготовка на гараж за почистване

Какво правим?

Почистването на гараж не е само да вземеш метлата и да пометеш. О, не! Тук в Bulkom.com разполагаме с всичко необходимо да направим това място като ново. Измиваме, дезинфекцираме и дори изнасяме всичко, което не трябва да бъде там. Ако сте забравили диван в гаража, обаждате се за извозване на диван и всичко е точно. Използваме супер средства, които са сигурни и много ефикасни. С нас всичко ще е наред и на много добри цени.

Етапи при подготовка на гараж за почистване

  1. Изнасяне на боклука: Първо, каквото е за хвърляне, събираме го. Това става с нашите здрави чували.
  2. Демонтаж: Ако има стари шкафове или други големи неща, хората на Bulkom.com ги демонтират и ги товарим в камиона.
  3. Дезинфекция: Наистина важно е да се напръска всичко с дезинфектанти, които имат бактерицидно действие.
  4. Миене: След като всичко е изнесено и дезинфекцирано, мием пода с мощни препарати.
  5. Последни детайли: Събираме паяжините, помитаме и гледаме дали няма останало нещо непочистено.

Всичко това го правим, за да може когато отворите гаража, да влезете в чисто и подредено място, където всичко е точно на мястото си. Цените ни са много добри, а работата ни е с гаранция, че ще ви хареса.

Та ако искате да видите своя гараж чист и да се чувствате в него като у дома си, позвънете на 0888 00 11 33. Bulkom.com работи в София и областта и е винаги насреща, когато имате нужда от професионално почистване.

ЧЗВ – подготовка на гараж за почистване

Как започва подготовката на гараж за почистване?

Първо се оглежда гаража да видим какво има там. После подреждаме нещата, които трябва да изнесем. Организираме демонтаж на старите боклуци. Дезинфекцираме мястото, за да е чисто за работа. Всичко това го правим бързо и внимателно.

Как се справяте с големи и тежки предмети в гаража?

Ако има големи и тежки неща, използваме специални инструменти да ги махнем. Първо ги разглобяваме, ако може. Товарим ги в камиона без да ги подреждаме. Важно е да се пази здравето на работниците. Така всичко отива на рециклиране или в депо за отпадъци.

Каква техника използвате за почистване на гаража?

Имаме различни машини за почистване. Използваме силни прахосмукачки за праха. Имаме и машини за миене на пода. Всичко това помага да направим гаража чист. След като всичко е чисто, можем да кажем, че работата е свършена добре.