Продължете към съдържанието

Изхвърляне на отпадъци в Пловдив – стари мебели и боклуци

Булком.Ком практикува изхвърляне на отпадъци от домовете в Пловдив. Изхвърляне на битови отпадъци и стари мебели, демонтаж на стари кухни товарене и извозване. Сигурно от доста време отлагате ремонта на кухнята. Като си помислите колко труд и време ще са ви нужни да махнете старото обзавеждане, за да освободите мястото за ремонт и нови мебели и уреди, просто оставяте за по- късен период. И така години наред, Не можете да отлагате до безкрай и да използвате мухлясалите шкафове, неудобните столове и скърцащата маса. Имате нужда от нова печка, модерни шкафове с плот. Енергоспестяващ хладилник и куп други полезни неща.

Извозване на отпадъци в Пловдив

Вземете решение за старт на ремонта и потърсете координатите на фирма за демонтиране и изхвърляне на кухненското обзавеждане. Те ще се заемат с всичко, необходимо за случая.

Свържете се със служителите по телефона. Уговорете подходящ ден и час за изхвърляне на отпадъци стари мебели и кухня. За този ден и час се постарайте да намерите къде да оставите децата и домашните любимци, за да не се пречкат на хамалите.

Като начало хамалите ще изнесат по- дребните мебели и ще се заемат с демонтирането на старите шкафове. Нататък, ако сте пожелали, ще продължат с къртенето на мивка, плочки. Ще съберат всички строителни отпадъци в предназначените за това чували и ще ги изнесат от дома. С две думи ще почистят терена идеално. Следва извозването на мебелите и отпадъците до съответните за утилизация депа.

Докато вие си избирате новите мебели и цялостно кухненско обзавеждане, хамалите могат да сменят подовата настилка, ако сте договорили подобна услуга. Да боядисат освободените стени в кухнята, за да е готово всичко за нанасянето на новите мебели и техника.

Когато избирате обзавеждане се възползвайте от услугите за изхвърляне на отпадъци в Пловдив.

При избора на ново кухненско обзавеждане се ръководете от изискването за пестене на енергия, удобство при използването и практичност. Не пълнете кухнята си с излишни неща. Ако се двоумите, консултирайте се с фирмата, която в момента разчиства кухнята ви. Ще получите практични съвети.

След като сте си избрали кухненските мебели, следва да ги превозите до дома и да ги монтирате. За тази дейност можете да се договорите отново с фирмата, която се е заела с демонтирането на старата ви кухня.

В Пловдив извозваме мебели от жилища

Те ще извозят мебелите от магазина до дома ви, ще монтират новото обзавеждане и ще ви оставят в новата кухня с единствената задача, да се наслаждавате на красотата и удобството й. Не позволявайте една стара кухня да съсипе месец от живота ви. Доверете се на професионалистите и приключете за отрицателно време с демонтирането и извозването на старата кухня и мебели и се насладете на удобството и практичността на новото си кухненско обзавеждане. Определено цената ще бъде по- ниска от тази, която ще платите, ако се заемете сами.

Цени при поръчка на камиони без други услуги.

Камион 40 кубика до 5 тона – 850 лв.

Камион 20 кубика до 1.5 тона – 650 лв.

Камион 15 кубика до 1 тон – 450 лв.

Камион 10 кубика до 1 тона 250 лв.

Камион 4 кубика до 0.4 тона 150 лв.