Продължете към съдържанието

Почистване на двор в Пловдив и региона

Булком.ком предлага почистване на двор в Пловдив и региона. Цени за извозване на отпадъци от запустели парцели и градини. Рязане на храсти, почистване на канавки. Момчетата предлагат косене на трева, рязане на опасни дървета. Вече е време за забавления навън и собствениците на имоти с двор бързат да подготвят терена за релакса. За да могат да подредят градинските мебели, трябва да направят хубава градина. Градината не би могла да се засади и оформи, ако не е подготвена почвата за това.

Цени за почистване на двор в Пловдив.

Косене на трева

Рязане на храсти

Рязане на дървета

Извозване на отпадъци

Събаряне на постройки

Всички цени се договарят според количеството.

почистване на двор в Пловдив

След студените месеци е задължително преди да се предприеме какво и да било по двора, той да бъде добре почистен. Ако не разполагате с достатъчно време, повикайте хамалите да направят професионално почистване на парцел. Те имат опита, уменията и техниката да се справят със ситуацията бързо и качествено.

За да могат вашите растение да растат здрави и красиви, почвата трябва да се почисти много добре. Хамалите ще отстранят всички клони, изсъхнали треви, корени, пънове и камъни, които са останали от зимния период. Ако се налага да се подравнява, ще използват необходимата техника, за да бъдат запълнени всички неравности  и вашата градина да е готова да стане дом за прекрасни растения.

Почистване на двор в Пловдив – събаряне на бараки и извозване.

Ако в двора има ненужна дървена постройка и искате да се отървете от нея, хамалите ще я разглобят и изнесат от двора. Всички тези дейности са свързани със събирането на големи количества боклуци, както и извозването им до сметището.

Разбира се, и сами бихте могли да се заемете с почистване на двор в Пловдив. Можете  сами да закарате боклука до сметището. За тази дейност ви е необходимо време, инструменти и товарно превозно средство. За да приключите с почистването на парцела или трябва да си вземете отпуск, или почистването да продължи няколко седмици, за да използвате уикендите. Ако нямате подходящи инструменти за косене, подрязване и демонтиране, ще трябва да си купите или да вземете под наем. А това се плаща! Липсата на подходящо превозно средство, с което да извозите боклука, ще трябва да наемете.

За да не се чудите кое откъде да вземете, обадете се на хамалска бригада, която ще направи всички за съвсем кратко време, докато вие сте със семейството си. Достатъчно е да информирате хамалите предварително колко е голям парцела, къде се намира той и да уточните какво искате да се направи на него.

Цената ще бъде определена предварително и плащането ще се осъществи след свършването на всички предвидени дейности. След като приключат с работата по двора, хамалите ще съберат старателно всички боклуци в чували, ще ги натоварят на пикапа и ще се отправят към сметището.

След всичко това, идва вашия ред. Можете спокойно да се захванете със засаждането на градината и подреждането на градинската мебел.