Продължете към съдържанието

Извозване на отпадъци в София, дървения и битови боклуци

Булком.Ком предлага извозване на отпадъци в София, отпадък от дървения и битови боклуци. Момчетата работят усърдно при демонтаж на всякакъв вид дървения, товарене и извозване до сметище. Предлагат събиране на боклуци и вехтории в чували за смет. Извозване на боклуци се осъществява на специализирано депо за отпадъци. Извозване на строителни и битови боклуци с подходящ транспорт спрямо материала за изхвърляне.

Днес, когато собствениците  на жилища решат да си направят качествена изолация на жилището, обикновено сменят и дограмата, за да има максимален ефект. Старата дограма трябва да бъде изхвърлена на предназначеното за това място. Дограмата обикновено се монтира от професионалисти, изпратени от фирмата, която ви е изпълнила поръчката. Те ще се заемат със свалянето на крилата, изваждайки ги от рамката. След това вратата и прозореца се почистват внимателно от наличната изолация, цимент, мазилка и гипс.

Извозване на отпадъци в София

След този масивен демонтаж се образува внушителна купчина боклук, с който трябва отново да се заемат професионалисти.  Хамалите ще изчистят дома ви от цялата стара, свалена дограма. След като сте ги повикали, те ще дойдат на терена с необходимата техника и ще почистят всяка една прашинка , образувана при свалянето на старата и монтирането на новата дограма. Те ще изнесат всичко събрано и ще го натоварят на товарното превозно средство, с което са дошли и ще го транспортират до депото за утилизация.

Там дървенията ще бъде натрошена на по- малки парчета и ситни детайли. Използва се професионална мобилна и стационарна апаратура. След това, според технологичния процес, всички дървени късове се обработват от ударна машина, която превръща дървенията в брикети.

След това, получените брикети се използват за гориво за печката в циментовата промишленост. Същото се случва и с  отпадъчната дървесина- тя влиза в употреба като допълнителен източник на енергия.

Извозване на боклуци е трудно без помощта на момчетата от Булком.Ком

Всеки ще реши, че ще успее и сам да се справи с отпадъчната дограма, свалена при смяната, но не е точно така. Хамалите от София имат добър опит и ще работят много по- бързо и правилно в ситуацията. В бригадата има чудесна координация и екипност. От вас няма да се изисква никакво физическо усилие, за да изчезне старата дограма, свалена от прозорците ви. Всичко ще е отговорност на хамалите. Те ще съберат парчетата, ще изнесат всичко, ще го натоварят на превозното средство и ще отпътуват за специализирания полигон, където дървения материал ще бъде подложен на утилизация.

Извозване на дървения дограма и врати

Съвременната държавна политика изисква възпитание на обществото към преработка на всички отпадъчни материали и боклуци. Не е позволено изхвърлянето на всякакви материали в контейнерите за смет. Не само ще бъдете глобени, но и трябва да подхожда отговорно към околната среда. Оставянето на всякакви материали на нерегламентирани места, може да предизвика истинска екологична катастрофа. В тази замърсена обстановка ще растат децата ни.

Затова най- доброто решение, когато имате голямо количество отпадъци от дървесина, стари мебели, електроуреди и други, обадете се на хамалите. Те ще постъпят по правилата и отпадъците ще бъдат извозени на подходящото сметище.