Продължете към съдържанието

Изхвърляне на битови отпадъци от апартамент

Изхвърляне на битови отпадъци, събрани в апартамента, може да бъде осъществено от хамали. След студените месеци, всеки примерен стопанин се старае да си почисти и подреди жилището си. Работата отнема доста време и усилия. Трябва да се достигне всяко едно кътче на жилището и да се почисти всеки един боклук.

Изхвърляне на битови отпадъци от апартамент в София

Регулярното почистване не може да отмени сезонното основно почистване на жилището. То просто препятства трупането на толкова много боклук  и поддържа добра хигиената на дома. Преди за се заемете с пролетното почистване, снабдете се с найлоново чували за смет. Те са удобни, тъй като не заемат място и можете да държите близо до себе си, за да слагате боклуците директно в тях. Те са лесно и за изхвърляне. Чувалите се завързват и лесно могат да бъдат натоварени и изхвърлени на сметището.

Как да стигнем до сметището за изхвърляне на битови отпадъци

Тъй като достъпът до сметището не е толкова лесен, най-добрият вариант е да се обадите на хамалска бригада. Момчетата за изхвърляне на битови отпадъци ще се заемат с поредното извозване на събраните боклуци. Основната дейност на хамалите е свързана със събирането, извозването и изхвърлянето на всякакви отпадъци, затова всяка бригада има договорни отношения със сметищата и местата за утилизиране. Това позволява да бъдат оставяни всякакви отпадъци на съответните сметища и депа по всяко едно време без затруднения.

Стар апартамент извозване в София

Това не може да бъде осъществено от обикновен гражданин. Ако искате да оставите отпадъци на сметището, ще трябва да получите специално разрешение и да си платите такса за услугата. Не пренебрегвайте факта, че е наложително да намерите и удачен вариант за достигане до сметището. Ще е трудно да натоварите всички чували с битови отпадъци с личния си автомобил, а за по-голям ще трябва да платите наем. Както и да го погледнете, все е сложно и скъпо, а и доста време ще загубите.

Да поръчам ли хамалска фирма?

Препоръчително е да се снабдите с координатите на фирма за изхвърляне на битови отпадъци. Хамалската бригада ще приеме дата и час за услугите които предлага. В този час професионалистите ще дойдат в дома ви, за да изнесат и изхвърлят на сметището всички събрани битови отпадъци. За целта трябва да сте наясно кога ще сте готови с чистенето и чувалите, които предвиждате да бъдат извозени, ще са напълнени.

Изхвърляне от апартамент в София

Не си правете труда да разпитвате познати и приятели за изхвърляне на битови отпадъци в София. Те със сигурност нямат никаква престава. Всеки съвременен човек пести времето си и оставя професионалистите да се занимават със специфичните дейности.

В последните години хората дори се доверяват на хамалите при чистене на жилище, таван, мазе. Така си спестяват много време и главоболия, а не се занимават с досадна работа.

Често задавани въпроси – ЧЗВ

Може ли да определените цена за извозване на битови отпадъци още по телефона?

Да, след кратък разговор ще ви предоставим оптимална цена за изхвърляне на отпадъци още по телефона. Цена за извозване на мебели и отпадъци можем да определим и по снимки във Вайбър.

Трябва ли да имам платена такса смет за да поръчам фирма за битови отпадъци?

Не, когато извозваме боклук от адрес и етаж ние подсигуряваме депо за рециклиране. Вие като наш клиент получавате всички услуги по почистване и извозване. Не е необходимо да правите нищо по повод демонтиране на мебели и събиране на боклук.

Трябва ли да демонтирам мебелите от стените и да ги изнеса пред входа?

Не, в цените са включени демонтаж или внимателно натрошаване, изнасяне и извозване. Момчетата разполагат с инструменти, транспорт и чували за изхвърляне на битови отпадъци.