Продължете към съдържанието

Почистване на двор с боклуци и храсти в София и селата

Булком.Ком предлага професионално почистване на двор в София и селата около града. Рязане на храсти, кастрене на дървета, товарене и извозване на отпадъците. Хамалите извършват почистване на запустели терени. Събират стари битови и строителни отпадъци от дворни места, товарят и извозват на сметище. Когато времето се затопли достатъчно и спрат снеговалежи и дъждове, идва време да се погрижите за двора и градината около дома си. Това е чудесен начин да си направите така необходимото раздвижване. Вместо да висите 2 часа във фитнеса, да се потите под тежестта на уредите и да си плащате за това, можете спокойно да изразходите тази натрупана енергия в двора. Трябва да огледате внимателно всяко кътче от площта около къщата ви и да планирате всяка една необходима дейност. След това да прецените от какви инструменти ще имате нужда, тъй като почистването на дворното място няма как да стане с голи ръце.

почистване на двор в столична община

След като сте направили всичко това и сте установили, че за да почистите и подредите двора и градинката ще са ви необходими толкова пари, колкото две месечни заплати, за да се снабдите с нужните инструменти, не започвайте нищо. Не си заслужава да давате толкова пари за едно сезонно почистване, което се прави максимум два пъти в годината.

Най-доброто, което можете да направите в случая, е да се обадите на хамалите и да заявите желанието си. Те ще приемат заявката ви, ще трябва да отговорите на няколко въпроса, с които професионалистите ще си направят извода колко човека да дойдат. По този начин ще могат да се справят бързо и качествено със задачата. Ще преценят с какъв транспорт да дойдат и какви инструменти да носят със себе си.

За почистване на двор с боклуци и храсти се доверете на професионалисти.

Почистването на дворното място от боклуци не е никак забавно занимание, затова не го започвайте, ако не сте сигурни, че няма а го доведете до край.

Хамалите могат да дойдат и да почистят двора ви дори и да сте извън града, в който принципно работят. При обаждането ще уточните какво точно искате да направи бригадата. Те от своя страна ще ви предложат ценова оферта, която включва почистването на мястото, изнасянето и извозването на боклуците. След като всичко бъде уточнено, можете само да очаквате пристигането на бригадата.

Хамалите ще дойдат в уречения ден и час и ще се захванат с работата. Достатъчно е просто да им осигурите достъп до дворното си място, всичко останало е тяхна работа. Бъдете сигурни, че след приключване на работния процес пред себе си ще имате един напълно нов и красив двор. Хамалите ще изнесат чувалите с всички боклуци и изрязани клони от двора ви и ще ги натоварят на превозното средство, с което са дошли. След това ще потеглят към сметището, където ще оставят боклуците. В този случай вие можете да се заемете със засаждане на градинката и подреждането на градинските мебели.