Продължете към съдържанието

Почистване и дезинфекция

Нашата фирма за почистване на апартаменти след котки се занимава с почистване, извозване и дезинфекция. Фирмата ни за „Bulkom.com“ работи бързо, евтино и ефективно. Когато котките оставят следи, нашите момчета правят дезинфекция и почистване след котки в апартамента.

Нашата фирма за всичко за дезинфекция и почистване предлага пълен набор от услуги. Първо, се започва с изнасяне на всички отпадъци. Събираме ги в здрави чували и ги изнасяме пеша от високите етажи. Извозваме всичко до депо. Почистваме и дезинфекцираме помещенията, използвайки специални препарати с бактерицидно действие. След това преминаваме към почистване на фекалии и биологични отпадъци. Всичко се извършва по най-добрия начин.

Всичко за почистване на апартаменти след котки

Дезинфекция и почистване след котки

  • Събиране на отпадъци в здрави чували. Всички отпадъци се събират в здрави чували и се изнасят на гръб. Няма нужда от притеснения за тежести.
  • Демонтаж на мебели. Ако има ненужни мебели, те се демонтират и се товарят на камион за извозване.
  • Дезинфекция на помещенията. Използват се специални препарати с бактерицидно действие за дезинфекция на всички повърхности.
  • Почистване на фекалии. Фекалиите се събират и изхвърлят безопасно, с професионални капсули за опасни отпадъци.
  • Професионално обезмирисяване. След почистване, използваме аерозоли за премахване на неприятни миризми.

Нашите момчета за дезинфекция и почистване след котки работят усърдно и се грижат за всеки детайл. Всеки отпадък се извозва и всеки апартамент се дезинфекцира. Цените за услугите са достъпни и всичко е наред.

За повече информация или за заявка, може да се свържете с нас на телефон 0888 00 11 33. Работим в София и областта. Фирмата ни за почистване след котки е винаги готова да помогне.

Често задавани въпроси

Колко струва дедезинфекция и почистване след котки?

Цените зависят от големината на апартамента и количеството отпадъци. Събираме котешките фекалии и боклуци в здрави чували. Извозваме ги до депо за отпадъци и рециклиране. Обезмирисяваме помещенията с професионални препарати. Работим евтино и обещаваме всичко да е наред.

Какви услуги включва дезинфекция след котки?

Услугите включват събиране на отпадъци и котешки фекалии. Демонтираме стари мебели и ги изхвърляме. Дезинфекцираме и обезмирисяваме помещенията. Почистваме всички повърхности и използваме безопасни препарати. Работим бързо и ефективно, обещаваме всичко да е наред.

Как се извършва почистване след котки?

Първо събираме всички отпадъци и котешки фекалии в здрави чували. После демонтираме ненужните мебели и ги товарим в камион. Дезинфекцираме помещенията с професионални препарати. Обезмирисяваме и почистваме повърхностите. Работим евтино и уверено, обещаваме всичко да е наред.