Продължете към съдържанието

Извозване на метали от домовете в София

Булком.Ком предлага извозване на метали от домовете на гражданите в София. Извозване на стари радиатори, електроуреди, тръби, арматури, винкели и други. Извозване на цветни метали, мед, алуминий и други.

извозване на метали столична община

Изнасяне на стара битова техника

Техниката вече  е неотменима част от ежедневието ни, но и най- често сменяната и ремонтирана част от обзавеждането на дома ни. Науката непрекъснато се развива и на пазара се появяват все по- нови уреди с по- добро качество и характеристики. Това налага доста често да подменяме битовата техника в дома си. Същевременно общините строго съблюдават за спазване на правилата по отношение за събиране и извозване на боклука. Ако сте решили да се отървете от старите си електроуреди и да наредите на тяхно място нови, не можете просто да зарежете ненужното до контейнера за боклук пред блока. Трябва да закарате техниката до сметището за утилизация.

Как ви звучи? За да си освободите място в къщи, трябва да отделите време, усилия за изнасянето, средства за транспортирането и таксата за сметището. Май смяната на техниката излиза доста скъпо удоволствие!

За да не ви се случва това и да можете да изпитате удоволствие от новите неща, оставете всичко в ръцете на професионалистите. Има фирми, които се занимават изцяло с тази дейност и в определени часове изнасят ненужната техника от домовете на желаещите. Всяка фирма си има собствена разценка за услугата, но правилото е едно- колкото повече уреди имате за изнасяне, толкова е по- ниска цената. При определен брой е даже безплатна услугата.

Извозване на метали и битова техника от жилища в София.

Служителите в тези фирми изнасят уредите и ги извозват до сметището за утилизация срещу символична цена и определено е по- изгодно да се използват техните услуги, вместо да се налага да търсите подходящ транспорт и  хора, които да ви помагат при изнасянето. Повечето от битовата техника е обемиста и тежка. Сами няма да можете да се справите, а и няма да можете да извозите нещата с лекия си автомобил.

извозваме електроуреди в района на София

Когато решите да наемете фирма за изнасяне и извозване на старата техника от дома, огледайте се. Сигурно в мазето или тавана имате поне още няколко ненужни електроуреда, които само заемат място и сте ги оставили там преди време с цел, да ги закарате на подходящото за изхвърляне място. Използвайте момента и дайте и тях на хамалите. Както казахме, по- големия брой уреди намалява цената на услугата.

Разбира се, ако сте упорити и искате сами да се справите, уговорете се с приятели да ви помогнат при изнасянето на по- тежката техника и товаренето. Наемете товарен автомобил и закарайте уредите на пункта за предаване. Ще вземете някой лев от това. Нам да са много, но поне ще покрие пътните разходи.

И все пак, дайте шанс на професионалистите в това отношение да си свършат работата. Мислете модерно!