Продължете към съдържанието

Извозване на стари мебели във Враца

Извозване на стари мебели във Враца с професионалните хамали на БУЛКОМ.КОМ. Демонтаж на дървени мебели, разглобяване на секции, гардероби, легла и шкафове. Изнасяне на едрогабаритни отпадъци. Булком предлага и извозване на стари дивани и всякаква мека мебел. Меката мебел е любимо място за отдих на всеки член на семейството във всеки дом. Точно заради това и се похабява толкова бързо. Сега могат да се намерят всякакви модели и мека мебел на достъпни цени и това можа да мотивира мнозина да подновят стария диван, цялата холна гарнитура или поне фотьойлите.

Извозване на стари мебели във Враца и района

Разбира се, за да можете да внесете новите мебели, ще трябва първо да освободите мястото и да изхвърлите старите.

Изхвърлянето на меката мебел е доста трудно начинание. Тя трудно се разглобява, а някои модели дори са неразглобяеми. Така, в цял вид, е почти невъзможно да бъде изнесена от жилището и извозена до сметището, тъй като трудно би се побрала в каквото и да било друго превозно средство, освен в камион. Няма как да оставите холната гарнитура до контейнера пред блока с идеята някой да си я хареса и да я прибере. По-вероятно е да си спечелите глоба от общината.

Извозване на стари мебели във Враца – изхвърляне на мека мебел.

Извозването и изхвърлянето на мека мебел изискват известни познания и умения за начина на извършването на тази дейност.  За да могат да се изнесат отделните модули на меката мебел, трябва да се разглобят и то много внимателно. Трябва да се използват професионални инструменти за разглобяването на меката мебел. При изнасянето на отделните модули и части, трябва много да се внимава да не се надраскат стените на помещението, в което се намират, да не се нарани подовата настилка или да се повредят останалите мебели. Всичко, което не може да бъде разглобено, трябва да се свали внимателно по стълбището и да се натовари правилно на каросерията на камиона.

Всичко казано дотук доказва, че трябва да се обадите на хамалска бригада. Тя е съставена изцяло от професионалисти, които имат знанията и уменията да се справят с предизвикателството на меката мебел в дома ви. Заявете желанието си за извозване и изхвърляне на меката мебел от дома ви. След като дойдат в дома ви хамалите бързо ще разглобят масивните мебели с точните инструменти.

Всичко, което не може да бъде разглобено, ще бъде нарязано с резачката, за да може да бъде  пренесено до камиона и да бъде натоварено. При предварителния разговор с хамалите ще трябва да им кажете какви мебели точно искате да изхвърлите и какво количество. Така бригадата ще знае с какво превозно средство да дойде на адреса и от колко човека трябва да е съставена бригадата за тази задача. След като всичко е натоварено, хамалите ще отпътуват за депото за утилизация на мебелите. Всичко това ще бъде направено на достъпна цена.