Продължете към съдържанието

Почистване на мазета и тавани в София

Булком.Ком предлага бързо почистване на мазета и тавани в София. Изнасяне на тежки и обемисти боклуци от тавани и мазета в града. Извозване на битови и строителни отпадъци трупани в избата или мансардата на жилището. Бригадата е многобройна и работи много бързо и чисто за територията на града и селата в областта.

Често се случва да носите нещо до мазето и тавана си и всеки път си обещавате, че при първа възможност ще разчистите всичко ненужно от тях. Всеки път си обещавате да можете да намерите това, което търсите в мазето или тавана. Такова състояние на тавана и мазето е познато на много собственици на жилища. В мазето трупаме всичко ненужно от апартамента, за да не ни заема място и да не ни се пречка в краката. В един момент се оказва, че трудно отваряме дори вратата. По-лесно е да си купим това, което ни е необходимо да намерим там, отколкото да го търсим с часове.

почистване на мазета и тавани

Ако това ви звучи до болка познато, значи е дошло врме наистина да се заемете с разчистването на мазето и тавана от старите мебели и боклуци, натрупани в него. Можете да се заемете сами със задачата, но определено това ще ви отнеме много време и енергия. Можете да помолите в разчистването да се включат близки и познати, но едва ли ще намерите достатъчно ентусиасти.

Най-добрият вариант е да наемете бригада хамали за почистване на мазета и тавани.

Много семейства прибягват до професионалните услуги на хамалските бригади, когато имат нужда от разчистване на мазе от стари мебели и боклуци.

Обадете се на телефоните за контакт на избраната от вас бригада и обяснете от каква услуга точно имате нужда. Служителят ще ви зададе няколко уточняващи въпроса и ще ви направи изгодна оферта, особено, ако се нуждаете от повече от една хамалска услуга.

След като стигнете до единодушие за цената, ще уточните деня и часа,в който ще можете да осигурите достъп до мазата си.

Боклук от мазета и тавани извозване

В уречение ден бригадат ще е на адреса в пълна готовност за работа. Хамалите са хора с опит в дейността и ще бъдат предварително подготвени с необходимото. Тъй като в мазетата никога не е достатъчно чисто, хамалите ще се облечени със специални дрехи, които ще ги предпазят от цапане и дори зараза от мръсните вещи, които ще пипат. Ще са с ръкавици и чували, в които ще събират по-дребните боклуци.

Хамалите ще изнесат ненужните стари мебели, които сте зарязали в мазата си и ще ги натрошат или нарежат отвън. По този начин няма да не заемат място в камина или пикапа, с който се придвижват. След като натоварят и последния чувал с боклук от вашето мазе, хамалите ще се отправят към сметището. Там ще изхвърлят всичко което са натоварили от вашия адрес. В облекчение можете да надзърнете в мазата си и да се насладите на мястото, с което разполагате на складиране.