Продължете към съдържанието

Почистване на жилища от стари мебели и отпадъци

Почистване на жилища от всякакви боклуци и стари мебели. При нужда от цялостно почистване на апартаменти, къщи, гаражи, тавани и мазета потърсете Булком.Ком. Хамалите са доста отзивчиви, работят много бързо и внимателно. При нужда от смяна на отделни мебели или цялостно почистване на жилище се използват различни транспортни средства.

Почистване на жилища в София и околността

След години наред използване на мебелите, идва време те да бъдат сменени. Никой не иска да използва захабени вещи и мебели в дома си. Възможно е да сте направили някои интериорни промени в дома си и старите мебели да не се вписват в новата визия. Старите ви шкафове и табуретки със сигурност ще бъдат в разрез с новия ви дизайн.

Има вероятност мебелите ви просто за са счупени или повредени.

Каквато и да е причината за желанието ви да  се отървете от старите си мебели, идва моментът, в който да решите как да го направите. Често хамалските бригади организират събиране на мебели от домовете напълно безплатно.

В пресата има много публикувани обяви за продажбата на използвани мебели. В случай на покупка на мебели от обява, купувачът се наема с осигуряването на превоза на мебелите до своя дом.

Ако все пак не ви се иска някой друг да използва мебелите ви, можете да продължите да използвате в крайградската си къща или вила. Ще ви е трудничко да ги закарате със собствен транспорт, тъй като мебелите са доста обемисти и не биха могли да се съберат в лекия ви автомобил. Разбира се, всичко е различно, ако разполагате с ваш пикап или бус. Ако не разполагате с вариант за превоз, обадете се на хамалите. Те имат голямо разнообразие от товарни транспортни средства. Ще изберат най- подходящия транспорт и маршрут, за да не се допуска оскъпяване на услугата.

Когато имате нужда от почистване на жилища в София се отзовава Булком.Ком

Дори и извън града, хамалите ще се погрижат за мебелите по време на транспортирането. Те ще ги опаковат по подходящ начин, за да не се допуска повреда. Професионалистите ще изкарат внимателно мебелите от дома ви, без да повредят нито мебелите, нито интериора ви. Ще ги качат внимателно в камиона и ако е необходимо ще бъдат фиксирани, за да не се местят и повреждат при транспорта.

Извозва битов боклук от апартаменти София

Ако нямате планове за местенето на мебелите на друго място, обадете се на хамалите, за да разберете какви са условията им за безплатно събиране на мебелите. Хамалите ще дойдат в уречения ден и час и ще натоварят излишните ви мебели бързо и професионално. При нужда от почистване на цялото жилище хамалите са оборудвани множество с чували и инструменти.

Всичко, което не става за повторна употреба, ще бъде закарано до сметището за утилизация. Някои собствениците на жилища имат навика да оставят ненужните си предмети и мебели до контейнера пред блока. Така замърсяват околната среда и инспекторите от общината им налагат солени глоби. Затова най-доброто решение, когато имате нужда да се отървете от старите си мебели, е да се обадите на хамалите.