Продължете към съдържанието

Почистване на клошарско жилище и извозване на битови отпадъци

Булком.Ком предлага почистване на клошарско жилище в София. Събира и извозва стари мебели, силно замърсени предмети и обзавеждане. Събира в чували мръсотия, товари и извозва битови отпадъци.

Почистване на клошарско жилище

Изхвърляне на стари мебели, електроуреди и други подобни

Съществуват моменти в живота на човек, когато изпитва непреодолимо желание да направи някаква промяна в живота си. В обстановката, която го заобикаля, в начина на живот или дори в качеството си на живот. Тогава хората започва да се освобождават от старите вещи и мебели, да подреждат всичко по нов начин и да харесват нови неща. Ако сте наследник на клошарско жилище ще се сблъскате с още по-големи проблеми при извозването и почистването на боклука.

Ако и при вас е дошъл този момент, планирайте действията си, защото често се получава залитане, което ще ви отклони от набелязаната цел. Когато решите да се отървете от старите си и ненужни мебели, електроуреди и вещи, направете подробен план откъде какво ще се изхвърли. Трябва да сте наясно, че мебелите и електроуредите не можете да оставите до контейнера за боклук край жилищния блок. Веднага ще ви направят акт и ще се наложи да платите голяма глоба. Мебелите и електроуредите се изхвърлят на специални места, където се унищожават планирано. Това означава, че задължително трябва да се снабдите с товарно превозно средство. След това ще трябва да предвидите средства за такса, която да платите, за да оставите мебелите и електроуредите за утилизация.

Помощ при почистване на клошарско жилище и изнасяне на мебели.

За изнасянето на мебелите ще трябва да извикате на помощ приятели и роднини, които да ви съдействат за тежките и обемисти мебели и електроуреди. Сигурно вие самите сте помагали многократно на роднините си за едно или друго. Сега, когато вие имате нужда от помощ, ще трябва да чакате момента, в който всички ще бъдат свободни, за да пренесете ненужното.

клошарско жилище извозване

Ако всичко това започва да ви писва, можете да се справите бързо и безболезнено като се обадите на хамалска бригада. Уговорете ден, в който ще ви е удобно хамалите да дойдат и да отнесат ненужните ви мебели и уреди.

Правейки уговорката за деня, трябва да сте подготвени и с информация за количеството и обема мебели, които трябва да се изнесат и изхвърлят, за броя и вида електроуреди. Така хамалите ще знаят с какви инструменти трябва да дойдат в дома ви. Колко време да отделят за вашия дом и с какво превозно средство да бъдат. Те имат много подобни заявки и вие трябва да уважавате работата и времето им. На базата на информацията, която ще получат от вас, хамалите ще планират работния си ден и маршрута, който ще спазват.

Цената, която ще платите, определено ще е много по- поносима от това, което ще се наложи да дадете на полигона и нервите, които ще изхабите при пренасянето от дома до полигона. Не рискувайте да се нараните, извършвайки несвойствена за вас дейност.