Продължете към съдържанието

Извозване на стара секция в София и селата

Булком.Ком предлага бързо извозване на стара секция в София. Демонтаж на секция от много части, товарене и извозване до сметище за секции. Често вече се случва да искаме да изхвърлим остарелите мебелите веднага след като сме си избрали нови или непосредствено преди да ни ги докарат. Преди беше в реда на нещата старите мебели да се пазят, защото бяха скъпи и трудно е намираха. Сега положението е съвсем различно. Магазини за мебели има почти на всяка пресечка. Дори и в Интернет мрежата можете да си поръчате необходимото, без да се налага да излизате от дома. Качеството и цените на различните мебелни производители е различно, но вие сами можете да прецените от какво имате нужда.

извозване на стара секция столична община

В никакъв случай не се изкушавайте да запазите старат секция с идеята някога да я използвате пак. Това няма да се случи, и вие го знаете отлично.

Какво трябва да направите, ако в жилището си имате повече от нобходимото количество стари мебели?

Най- лесно и безболезнено за вас ще бъде, ако потърсите бригада хамали, които лесно ще се справят със събиранети, изнасянето и утилизирането на всяка една мебел.

Можете и сами за се заемете с утилизацията на старите си мебели, но определено ще ви е много трудно.

Първото затруднение е, че мебелите са доста големи и сами няма да можете да ги изнесете. Ще ви е почти невъзможно и да ги разглобите. Ще ви трябват специални инструменти, които не се намират във всеки дом. Извозването също ще е проблем. Товарните превозни средства не са традиционни за българските семейства. Ще се наложи да немете такова. Таксата за използването му никак няма да е малка.

Не на последно място е мястото, където ще изхвърлите старите мебели.

Няма как да ги оставите до някой контейнер или да ги зарежете някъде извън града. Старите мебели се оставят на специализирани полигони, които са само за такива отпадъци.

Задължително е преди да бъдат оставени на полигона, ненужните мебели да бъдат разглобени или натрошени и едва тогава да бъдат оставени. Наемането на бригада хамали ще ви спести всички тези главоболия. Хамалите ще разглобят и натрошат мебелите, като няма да увредят нищо от интериора в дома ви. Ще на товарят всичко в камиона и ще го откарат на полигона за утилизация.

Извозваме секция в София

Като допълнение към цялото улеснение, хамалите ще почистят след себе си и няма да познаете, че някога са били там. От тази услуга можете да се възползвате винаги, когато мебелите в дома започнат да ви пречат повече от допустимото. Нали не си мислите вече, че това е съвсем проста задача, с която може да се справи всеки?