Продължете към съдържанието

Къщи

Почистване на къща в София и селата

За почистване на къща Булком има специално решение. Демонтират се всички стари мебели – свободни и вградени. Събират се дребните отпадъци в чували за смет и всичко се товари и извозва до сметище. Имате чудесна стара къща извън града, която посещавате рядко и не ви остава време да я почистите и подготвите за по-интензивното ѝ използване през лятото. За да можете да се справите с тази задача, трябва да отделите поне няколко дена преди да пристигне цялото семейство. Трябва да почистите цялата къща, да подредите и да се погрижите за двора. Когато един двор не се използва, обикновено стопаните му го превръщат в склад за ненужни вещи и мебели.

 почистване на къща пълна с битов боклук

Имате няколко варианта за почистването на старата крайградска къща. Единият е да си вземете няколко дена отпуск, които да прекарате в чистене и подреждане, за да може и останалата част от семейството ви да се присъедини. Така ще изразходите ценни дни от годишния си отпуск и няма да можете да отидете на почивка. Ще бъдете напълно изтощени и когато дойдат останалите, ще искате да си почивате, вместо да се забавлявате с тях.

Следващият вариант е да отидете в края на седмицата всички заедно и да почистите и подредите всички заедно.  Така ще загубите по-голямата част от уикенда и ще отегчите цялото семейство. Можете да правите почистването на различни етапи.  Продължения на няколко уикенда ще ходите в къщата, за да чистите и подреждате. Това не е лош вариант, но е ефективен за имоти на близки разстояния.

Най-предпочитания вариант от повечето собственици на подобни имоти е да се повикат хамалите. Така ще разполагате с цялото време за своето семейство. Няма да губите дни от годишния си отпуск и ще се забавлявате наравно с останалите.

За почистване на къща поръчайте професионалисти.

 За целта, позвънете на хамалите и споделете от каква услуга се нуждаете, кажете и къде се намира къщата с двора, която трябва да се чисти. Те ще ви направят оферта за цената. Пристигайки на посочения от вас адрес, хамалите ще се заемат веднага с почистването на старата ви къща. Ще съберат боклуците, ще съберат и всичко непотребно от двора. Ще окосят тревата и ще изрежат храстите. Ще го подготвят за поставянето на барбекюто и градинските мебели.

Почиства къща в София

След като съберат всички боклуци в чували, хамалите ще ги натоварят на пикапа и ще ги закарат до сметището. Вече можете да се отдадете на заслужена почивка със семейството си. Цената на тази услуга е изключително достъпна и си заслужава да се плати, за да не бъдете ощетени. Така ще можете да си починете, да се забавлявате и да обърнете достатъчно внимание на близките си.

Никога не пренебрегвайте помощта на професионалистите. Те знаят как да направят всичко по възможно най-бърз и качествен начин.