Продължете към съдържанието

Почистване на апартамент в София

Освобождаването от стари мебели и ненужни вещи се обединява под общото име „изхвърляне на битови отпадъци“. Цялостно почистване на апартамент категорично има нужда от професионалисти, за да не попаднете в някакъв кошмар. Не се заемайте с тази работа сами, ако не сте напълно убедени, че ще можете да се справите успешно. По- изгодния вариант е да наемете бригада хамали, които ще изнесат старите ви мебели, ще ги натоварят на подходящото транспортно средство и ще ги извозят до сметището.

почистване на апартамент с мебели и извозване

Работния процес по изхвърлянето на мебелите, зависи от естеството на мебелите. Много от бригадите се наемат с изхвърлянето на мебелите напълно безплатно, особено когато са по- голям брой.

Изнасянето на старите мебели не е лека задача, когато трябва да се извърши от непрофесионалисти. Вие едва ли ще бъдете очаровани от факта, че ще трябва да си освободите достатъчно време да разместите мебелите в дома си, да изнесете старите и ненужните мебели на ръка и да ги закарате до сметището. Накратко, за да свършите тази дейност успешно, ще се нуждаете от много свободно време, пригоден транспорт и задължително помощник.

Не разполагате ли с тези три важни неща, не се захващайте с почистване на апартамент.

Обадете се на хамалите, кажете адреса, от който трябва да бъдат взети старите мебели и оставете професионалистите да си свършат работата. Днес е трудно да намерите помощник. Все пак става дума за пренасяне на тежки и обемисти мебели. Транспортът също е сложен проблем. Ако не се занимавате професионално с товаро- разтоварна дейност или превозваческа дейност, едва ли разполагате с  товарно превозно средство. Наемането на камион или бус определено ще ви струва много повече отколкото да платите на хамалите за комплексната услуга.

Почиства жилища в София столична община

Хамалите ще се справят с изнасянето на старите мебели за съвсем кратко време и ще освободят така необходимото ви място за новите мебели, които сте си харесали на последната разпродажба. Можете да уговорите с хамалите след изнасянето и изхвърлянето на старите мебели да докарат, разтоварят и сглобят новото попълнение. Така няма домът ви да изгледа като след война.

След демонтирането и изнасянето на старите мебели, хамалите ще си почистят работното място, но вие все пак можете да използвате времето до докарването на новозакупените мебели да почистите по- обстойно, за да можете да ги подредите спокойно, след като бъдат докарани от хамалите.

Помислете и за подходящото им подреждане на мястото, с което разполагате. Така още след разтоварването ще може да бъдат сглобени и сложени на постоянните им места. Няма да се налага в последствие да размествате интериора.