Продължете към съдържанието

Дезинфекция на клошарски жилища

Всичко за дезинфекцията на клошарски апартамент. „Bulkom.com“ е фирма за професионално почистване и извозване на отпадъци. Хората за тази работа са наши хамали и момчета. Нашите услуги са евтини, а работата се върши качествено и бързо.

Нашата фирма за почистване извършва различни услуги. Изнасяме отпадъците пеша от висок етаж, товарим в камион и извозваме на депо. Събираме дребните отпадъци в чували и ги изнасяме на гръб. Демонтираме мебелите, изнасяме ги и ги товарим в камиона за боклук. Също правим дезинфекция с препарати които имат бактерицидно, туберкулоцидно и вирусоцидно действие преди, по време и най-накрая на работата. Почистваме фекалии и събираме биологични отпадъци в капсули за опасни отпадъци.

Всичко за дезинфекцията на клошарски апартамент

Всичко за дезинфекцията на клошарски апартамент

1. Изнасяне на отпадъци. Събираме всичко ненужно и го товарим в камиона за боклук. Работим бързо и ефективно.

2. Демонтаж на мебели. Разглобяваме мебелите на части, за да можем да ги изнесем лесно. След това товарим всичко в камиона.

3. Дезинфекция. Използваме препарати с бактерицидно, туберкулоцидно и вирусоцидно действие. Така се премахват всички вредни микроорганизми.

4. Почистване на фекалии. Събираме всички биологични отпадъци и ги обработваме. След това дезинфекцираме мястото.

5. Извозване до депо. След като всичко е събрано и почистено, товарим камиона и извозваме отпадъците на депо.

Нашата фирма за почистване и извозване „Bulkom.com“ предлага професионални услуги на изгодни цени както и за премахване на миризим. Работим бързо и качествено, като гарантираме, че всичко ще бъде наред. За контакт, обадете се на 0888 00 11 33. Работим в София и областта.

Често задавани въпроси

Колко струва услугата за дезинфекция на клошарски апартамент?

Цените за всичко за дезинфекцията на клошарски апартамент зависят от обема на работа. Нашите момчета за почистване работят евтино. Може да предложим изгодни условия за всяка ситуация. За точна цена е добре да се уточнят детайлите. Работим бързо и ефективно.

Как се извършва дезинфекцията?

Дезинфекцията се прави с препарати, които имат бактерицидно, туберкулоцидно и вирусоцидно действие. Първо се събират отпадъците в чували и се изнасят. След това се почиства и дезинфекцира помещението. Използват се специални препарати за премахване на микроорганизми. Процесът се повтаря няколко пъти за пълна сигурност.

Какво включва услугата за почистване?

Услугата включва изнасяне на отпадъци, демонтаж на мебели и дезинфекция на помещението. Почистват се фекалии и биологични отпадъци. Всичко се събира в здрави чували и се извозва до депо. Процесът е бърз и ефективен. Работим с професионализъм и гарантираме качество.