Продължете към съдържанието

Чистка в действие

Всичко за ефективното събиране на битови боклуци, това е нашата работа. Аз съм човекът от „Bulkom.com“ и мога да ти обещая, че всичко ще е чисто и подредено, и то на добра цена. Искаме да ви помогнем да се отървете от старите неща и боклуците дори и от клошарски жилища без главоболия.

Всичко за ефективното събиране на битови боклуци

Как работим

Аз и моите момчета от фирмата за извозване и събиране на боклуци, ние се занимаваме с всякакъв вид боклуци. Идваме и започваме работа. Няма нищо, което не можем да изнесем или изхвърлим. Обещавам, че ще останете доволни, защото правим всичко по книга.

Всичко за ефективното събиране на битови боклуци

  1. Изнасяме отпадъците: Товарим всичко в камиона и го караме право на депо.
  2. Почистваме с препарати: Ако има мръсно, първо измиваме и помитаме. После използваме препарати с бактерицидно действие, да не остане никаква миризма.
  3. Демонтираме мебели: Ако трябва да махнем стари шкафове или легла, ги разглобяваме и изнасяме без да драскаме по стените.
  4. Събираме дребни отпадъци: Всички малки боклучета ги слагаме в наши здрави чували и ги носим на гърба си навън.
  5. Специална обработка: При места където има останали следи от нещо по-сериозно, например след смърт или големи животни, се прави специална дезинфекция.

Всичко, което се изисква за качествено изпълнение на нашите услуги, се извършва с най-голямо внимание и грижа. Телефонът за контакти с нас е 0888 00 11 33. Работим в София и областта.

ЧЗВ – ефективното събиране на битови боклуци

Какво правите ако има много боклук?

Веднага идваме и първо оглеждаме колко е. После сортираме всичко, което трябва да отиде за извозване. Товарим боклука в нашия камион, внимаваме всичко да е безопасно. Правим това бързо и ефективно. След това всичко отива директно в депото за отпадъци.

Как се справяте с големи и тежки предмети?

За всичко за ефективното събиране на битови боклуци, разчитаме на силата на нашите момчета. Ако предметът е прекалено голям, първо го разглобяваме. Това помага да не нараняваме помещението при изнасянето. Товарим всичко внимателно в камиона. Всеки тежък предмет е наша работа.

Как постъпвате с опасни отпадъци?

Когато има опасни отпадъци, съблюдаваме всички правила за безопасност. Използваме специални облекла и средства за защита. Отпадъците ги пакетираме в здрави наши чували. После ги извозваме до специални депа за опасни отпадъци. Всичко правим, за да гарантираме, че е безопасно и чисто.