Продължете към съдържанието

Премахване на стари гардероби

Етапи за демонтиране на стари гардероби в София включват няколко лесни и бързи стъпки. Фирмата ни за демонтаж с изнасяне и изхвърляне на гардероб работи евтино и професионално. Нашите хамали за демонтаж и изнасяне на стари гардероби са на ваше разположение. Всичко ще е наред, защото разполагаме с опитни хора за тази работа.

Фирмата ни за демонтаж на стари мебели предлага пълен комплект услуги. Момчетата изнасят старите гардероби бързо и без излишни главоболия. Работим на ниски цени за демонтиране и извозване на стари мебели. Нашите хамали товарят камионите и извозват боклука до депо.

Етапи за демонтиране на стари гардероби

Етапи за демонтиране на стари гардероби в София

Разглобяване. Първо, нашите момчета за демонтаж разглобяват гардеробите внимателно. Така частите стават по-лесни за изнасяне. Използваме подходящи инструменти и методи, за да запазим безопасността.

Изнасяне. След разглобяване, частите на гардероба се изнасят пеша от високите етажи. Нашите хамали изнасят всички елементи бързо и безопасно. Тежките части се носят на ръка или с колички.

Товарене. Частите на стария гардероб се товарят в камиона. Нашите хора за извозване на боклук го правят професионално. Всичко се подготвя за транспорт до депото.

Извозване. Камионът се извозва до депото за отпадъци. Фирмата ни за извозване на стари мебели, гардероби и секции гарантира, че боклукът ще бъде изхвърлен правилно. Това включва рециклиране на подходящите материали.

Почистване. След като гардеробът е демонтиран и изнесен, правим почистване на мястото. Събираме дребните отпадъци в чували и ги изхвърляме. Ако има нужда, правим и дезинфекция с подходящи препарати.

За повече информация и поръчки, свържете се с нас на 0888 00 11 33. Работим в София и областта.

Често задавани въпроси

Какво включва услугата за демонтиране на стари гардероби в София?

Услугата включва разглобяване на гардеробите, изнасяне на частите и товарене в камион. След това, отпадъците се извозват до депо за изхвърляне и рециклиране. В помещението се прави почистване и събиране на дребните отпадъци в чували. Ако има нужда, се извършва дезинфекция с подходящи препарати. Целият процес е бърз и на изгодни цени.

Как се демонтират старите гардероби?

Демонтирането започва с внимателно разглобяване на гардеробите на по-малки части. След това частите се изнасят пеша от високите етажи или с помощта на колички. Товарят се в камиона за извозване. Камионът се транспортира до депото за отпадъци. В помещението се прави почистване и събиране на дребните отпадъци.

Каква е цената за демонтиране и извозване на стари гардероби?

Цените са изгодни и достъпни за всички. Цената включва демонтиране, изнасяне, товарене и извозване до депото. Допълнително се включва и почистване на помещението след демонтажа. Ако има нужда от дезинфекция, тя се прави с подходящи препарати. За конкретна цена се дава оферта според обема работа.