Продължете към съдържанието

Как измиваме мазето

Етапи за ефективно измиване на мазето. Ако търсите кой да ви почисти мазето бързо и на добра цена, попаднали сте на правилното място. Нашият екип знае как да подходи, за да бъде всичко чисто и подредено. Във „Bulkom.com“ се грижим да правим работата както трябва, защото разбираме, че това ви е важно.

Като част от процеса на почистване, нашите момчета за измиване първо преглеждат какво има в мазето. Ако е само прах и мръсотия – започваме директно с измиването. Ако обаче има стари мебели или боклук, първо изнасяме всичко ненужно. Всеки етап от работата се прави с грижа и се внимава всичко да е по местата, без нищо да се повреди.

Етапи за ефективно измиване на мазето

Етапи за ефективно измиване на мазето.

Когато стане дума за почистване, ние имаме ясна схема как да подходим:

  1. Изнасяме отпадъците: Събираме всичко ненужно и го извозваме с камион до депо.
  2. Демонтаж на мебелите: Ако в мазето има стари мебели ги изнасяме и изхвърляме на сметище за мебели.
  3. Дезинфекция: Преди и след почистването пръскаме специални препарати за дезинфекция, за да е всичко без микроби и безопасно.
  4. Миене: След като всичко е изнесено и дезинфекцирано, започваме старателно да мием пода и стените с мощни препарати.
  5. Помитане и събиране на паяжини: Накрая, след като всичко е чисто, преминаваме и през последния етап на помитане и премахване на паяжините.

И така, ако ви трябва някой да направи вашето мазе като ново, обадете се на „Bulkom.com“ на телефон 0888 00 11 33. Работим в София и областта, готови сме да помогнем!

Често задавани въпроси

Какво включва измиването на мазето?

Първо трябва да извадим всичко от мазето. След това го мием на етапи. Използваме силни препарати за почистване. След като всичко е чисто, всичко се изхвърля правилно. Уверявам, че ще свършим работата бързо и на добра цена.

Как се гарантира, че мазето ще бъде добре измито?

Започваме с премахване на ненужните неща. Мием на дълбоко с подходящите материали. Всичко излишно го изнасяме с наш транспорт. Винаги проверяваме дали всичко е изпълнено както трябва. Всеки клиент е важен за нас и се стараем много.

Как се поддържа мазето чисто след вашата намеса?

Съветвам да не се трупат много вещи. Ако има нужда отново, обадете ни се. Поддържаме мазета чисти с редовно посещение. Винаги използваме най-добрите методи за чистота. Гарантирам, че ще останете доволни от нашата работа.