Продължете към съдържанието

Извозване на диван

Ако трябва да организирате разчистване на стар диван, знаете че това не е толкова лесно. Представете си само колко трябва да се мъчите да изнесете тежката мебел и да я транспортирате до депото. Но спокойно, имаме точната ключова фраза дословно: етапи при организация на разчистване на стар диван, и всичко ще ви бъде обяснено стъпка по стъпка, както се полага. Може да разчитате на нас и при почистване на мазета или тавани в София и страната.

етапи при организация на разчистване

Как работим

В Bulkom.com, подхождаме към всеки задача с готовност и правим всичко възможно, за да осигурим безпроблемно извозване на вашите стари мебели. Не се притеснявайте за нищо—от разглобяване до транспортиране, всичко е наред и ще стане бързо и на изгодни цени.

Етапи при организация на разчистване на стар диван

 1. Демонтаж: Разглобяваме стария диван на части, за да е по-лесно за изнасяне.
  Демонтажът е първата крачка. Така се постига лесно манипулиране на отделните части.
 2. Изнасяне: Нашите момчета за трудностите се грижат да изнесат всяка част без да докосват стените или да оставят следи.
  Изнасяме всичко бързо и внимателно.
 3. Товарене: Всеки елемент от дивана се товари в камиона.
  Внимаваме да товарим камиона правилно за безопасно превоз до депото.
 4. Транспорт: Водим стария диван до специализирано депо за отпадъци.
  Извозваме и депонираме старите мебели на разрешените места.
 5. Дезинфекция: Ако е необходимо, правим и дезинфекция на мястото, където е бил диванът.
  Използваме силни, но безопасни препарати, които гарантират чистота и свежест.

Така, с Bulkom.com, всичко свързано с етапи при организация на разчистване на стар диван става лесно и безпроблемно също чистим много бързо мръсни апартаменти. Ако имате нужда от помощ, обадете ни се на 0888 00 11 33. Работим в София и областта, готови да помогнем веднага!

ЧЗВ – етапи при организация на разчистване на диван

Как се прави демонтаж на стар диван?

Разглобяваме стария диван на части. Така става по-лесно за изнасяне. Всичко се прави внимателно, за да не се наранят частите. Ако диванът е много голям, понякога използваме инструменти. Важно е да се пази всичко безопасно.

Как се транспортира стар диван до депото?

Старият диван се товари в камион след демонтажа. Товаренето се прави внимателно и стратегически. Камионът е голям и може да побере всички части. Транспортираме до депо за отпадъци. Изхвърляме старите мебели на разрешени места.

Трябва ли да правим нещо преди да дойдете за дивана?

Не е нужно да правите нищо специално. Просто освободете мястото около дивана. Така ще можем лесно да го достигнем и започнем демонтажа. Ако има лични вещи, махнете ги предварително. Стараем се да бъде всичко чисто и подредено след нас.