Продължете към съдържанието

Почистване на имоти

Нашата фирма за почистване Bulkom.com предлага специализирани услуги за етапи за почистване на имоти при синдром на Диоген. Работим бързо, качествено и евтино. Всичко ще бъде наред, защото нашите момчета са професионалисти.

Нашата фирма за почистване Bulkom.com извършва цялостно почистване на имоти след Диоген и клошарски жилища. Нашите хора събират отпадъците в здрави чували и ги извозват до депо. Предлагаме и демонтаж на мебели и извозване на всички ненужни вещи. Работим евтино и гарантираме, че всичко ще бъде наред.

Етапи за почистване на имоти

Етапи за почистване на имоти при синдром на Диоген

  1. Събиране на отпадъци. Нашите момчета за почистване събират всички отпадъци в здрави чували и ги извозват до депо. Тази стъпка е много важна за бързото освобождаване на имота от ненужни вещи.
  2. Демонтаж на мебели. При нужда, нашите хамали демонтират старите мебели и ги товарят в камион. Това помага за освобождаването на пространството и подготвя имота за следващите етапи.
  3. Дезинфекция. При наличие на биологични отпадъци или след смърт, се прави дезинфекция с препарати, които имат бактерицидно, туберкулоцидно и вирусоцидно действие. Така се осигурява чистота и безопасност в имота.
  4. Почистване на фекалии. Нашите хора събират фекалиите в капсули за опасни отпадъци и почистват старателно. След това се извършва допълнителна дезинфекция с препарати.
  5. Извозване на клони и дървесина. Ако има нужда от почистване на дворове, косим трева, режем храсти и дървета. Товарим клони и дървесина в камиони и ги извозваме до депо за преработка или производство на метан.

Нашата фирма за почистване Bulkom.com гарантира качествено изпълнение на етапи за почистване на имоти при синдром на Диоген. Работим евтино и всичко ще бъде наред. За контакт с нас звъннете на 0888 00 11 33. Работим в София и областта.

Често задавани въпроси

Как се извършва почистването на имоти при синдром на Диоген?

Първо, екипът оценява състоянието на имота. След това се събират и сортират отпадъците. Внимателно се демонтират стари мебели. Идва ред на дезинфекцията на помещенията. Накрая, всичко се извозва до депото.

Какви отпадъци се извозват при почистване на имоти при синдром на Диоген?

Извозват се всякакви битови отпадъци, стари мебели и вещи. Събирането става в здрави чували. Отпадъците се товарят на камиона. След това се транспортират до депото. Всичко се изхвърля съгласно правилата.

Колко време отнема почистването на имоти при синдром на Диоген?

Времето зависи от състоянието и големината на имота. Екипът работи бързо и ефективно. Обикновено отнема няколко часа до няколко дни. Процесът включва оценка, събиране, дезинфекция и извозване. Важно е работата да се извърши внимателно.