Продължете към съдържанието

Чистота навсякъде

Етапи за поддържане на чистота в мазета и тавани. Нашата фирма „Bulkom.com“ е тук за да помогне. Работим евтино и професионално при почистване на мазета и тавани в София. Момчетата ни са готови да действат бързо и ефективно. Ще бъде чисто и наред, без излишни разходи.

Етапи за поддържане на чистота в мазета и тавани

Услугите ни

Нашите хамали за чистота са готови да се справят с всякакви предизвикателства. Демонтираме стари мебели, изнасяме боклука и го товарим на камиона. Изхвърляме всичко на депо. Измиваме, дезинфекцираме и помитаме, когато е нужно. Ние не само извозваме, а правим и дезинфекция с препарати, които убиват бактерии и вируси.

Етапи за поддържане на чистота в мазета и тавани

  1. Изнасяне на отпадъци. Нашите момчета за чистота изнасят отпадъците пеша от високите етажи, товарят ги в камион и ги извозват до депото.
  2. Събиране на дребни отпадъци. Боклукът се събира в здрави чували и се изнася на гръб. Изхвърляме всичко, което вече не ви трябва.
  3. Демонтаж на стари мебели. Демонтираме и изнасяме стари мебели, товарим ги в камиона за боклук. Всичко се прави бързо и ефективно.
  4. Дезинфекция и измиване. Правим дезинфекция с препарати, които убиват бактерии и вируси, измиваме всичко и премахваме паяжини и мръсотия.
  5. Товарене и транспортиране. Всички отпадъци се товарят в камиона и се транспортират до депото за преработка или рециклиране.

Етапи за чистота в мазета и тавани е важно и затова нашата фирма за извозване на отпадъци работи на най-високо ниво. Извозваме всичко ненужно и го изхвърляме на депо. Работим бързо, ефективно и евтино. Нашите хора за почистване ще се погрижат всичко да е наред. За контакти с нас, звънете на 0888 00 11 33. Работим в София и областта.

ЧЗВ – Етапи за поддържане на чистота в мазета и тавани

Колко време отнема да се почисти мазе или таван?

Времето за почистване зависи от обема на боклука и състоянието на помещението. Обикновено отнема между няколко часа и един ден. Нашите хора за чистота работят бързо и ефективно. Изнасяме боклука, товарим го на камион и го извозваме на депо. Дезинфекцираме и помитаме, когато е нужно.

Какво включват услугите за етапи за поддържане на чистота в мазета и тавани?

Услугите включват изнасяне на отпадъци, демонтаж на стари мебели и извозване на депо. Събираме дребни отпадъци в здрави чували и ги изнасяме на гръб. Дезинфекцираме и измиваме помещението, когато е нужно. Правим всичко възможно да работим бързо и евтино. Нашата фирма за почистване осигурява чистота и ред.

Каква е цената за почистване на мазе или таван?

Цената зависи от количеството отпадъци и състоянието на помещението. Обикновено цените са достъпни и се определят според обема на работа. Нашите момчета за чистота работят бързо и ефективно. Изнасяме боклука, товарим го на камион и го извозваме на депо. Почистваме, дезинфекцираме и помитаме, когато е нужно.