Продължете към съдържанието

Изчистете балкона от гълъби

Ако ви трябват всички методи за изчистване на балкон от гълъби, тука сме за вас! В Bulkom.com помагаме на хората с почистването на апартаментите и балконите ви бързо и на добри цени. Всичко ще стане както трябва, ще си останете доволни.

Като чистим, правим всичко внимателно и с уважение към вашето място. В Bulkom.com имаме специални препарати за дезинфекция и всичко нужно, за да е чисто. Чистим детайлно, за да не остава никаква мръсотия от гълъбите

изчистване на балкон от гълъби

Всички методи за изчистване на балкон от гълъби

  1. Изнасяме – първо изнасяме всички гнезда и отпадъци. Това го правим бързо и внимателно.
  2. Дезинфекция – след като изчистим, нахлузваме с препарати, които махат всички микроби и бацили.
  3. Миене – мием целия балкон с мощни препарати, които остават след себе си само чистота.
  4. Помитане и събиране – всички малки боклучета и прах ги метем и ги събираме, за да е перфектно.
  5. Последна дезинфекция – правим още един кръг дезинфекция за сигурност, за да сте спокойни, че всичко е наред.

Нашите момчета за чистене са винаги на линия и работят с грижа. Цени за услугите ни са справедливи и всеки може да си ги позволи. Ако имате нужда от помощ, звъннете на 0888 00 11 33. Работим в София и областта.

ЧЗВ – методи за изчистване на балкон от гълъби

Как да изчистя балкон от гълъби?

Ще дойдем и ще изнесем всички гнезда и боклуци. След това правим дезинфекция със специални препарати. Мием всичко добре за да не остава мръсотия. Накрая отново дезинфекцираме, за да е сигурно чисто. Така вашата тераса ще е свободна от гълъби.

Какви препарати използвате при почистването?

Използваме мощни препарати с бактерицидно и вирусоцидно действие. Те са ефикасни срещу всички бактерии и вируси. Правим това преди, по време и след почистването. Всички методи за почестване на балкон от гълъби са включени. Гарантираме за качеството на продуктите.

Как гарантирате, че балконът остава чист след обработка?

Първо изчистваме всичко грубо, после дезинфекцираме. Мием силно и внимателно с нашите препарати. Правим последна проверка и дезинфекция. Така осигуряваме, че балконът ви остава чист и без гълъби.