Продължете към съдържанието

Чистота навсякъде

Нашата фирма за всичко за изчистване на заразени апартаменти се грижи за вашия дом. Всичко ще бъде наред, няма нужда да се тревожите. Работим евтино и бързо. Нашата фирма за почистване на заразени апартаменти ви предлага най-доброто решение.

Всичко за изчистване на заразени апартаменти

Услугите ни

Фирмата ни за изчистване на заразени апартаменти има екип от професионалисти. Нашите хамали за изнасяне на мебели, извозване на отпадъци и дезинфекция са на ваше разположение. Всичко ще бъде чисто и безопасно. Нашите момчета за работа се грижат за всичко.

Всичко за изчистване на заразени апартаменти

Демонтаж на мебели. Нашите хамали демонтират старите мебели, изнасят ги и товарят в камиона за извозване.

Извозване на отпадъци. Събираме всички отпадъци в здрави чували и ги извозваме до депо.

Дезинфекция с препарати. Ползваме препарати с бактерицидно и вирусоцидно действие за пълна чистота и безопасност.

Почистване след гълъби. Събираме курешките, махаме гнездата и дезинфекцираме с препарати.

Измиване и дезинфекция. Мием повърхностите с професионални препарати, за да бъде всичко безупречно чисто. Това са и основните начини за премахване на миризми след смърт. Работим бързо и качествено.

Фирмата ни за всичко за почистване на заразени апартаменти е на ваше разположение. Обадете се на 0888 00 11 33 за бърза и евтина услуга. Работим в София и областта. Всичко ще бъде наред и вашият дом ще бъде отново чист и безопасен.

ЧЗВ за изчистване на заразени апартаменти

Какво включва услугата за почистване на заразени апартаменти?

Услугата включва демонтаж на мебели, изнасяне на отпадъци, дезинфекция и почистване на помещенията. Нашите момчета за работа се грижат за всичко. Ползват препарати с бактерицидно и вирусоцидно действие. Събираме всички отпадъци в здрави чували и ги извозваме до депо. Извършваме и дезинфекция след почистването.

Как се извършва дезинфекцията в заразени апартаменти?

Дезинфекцията се прави с професионални препарати с бактерицидно и вирусоцидно действие. Пръскане и измиване на повърхностите. Специално внимание се обръща на замърсени зони. След дезинфекцията се извършва проверка за чистота. Работим с препарати, които гарантират безопасност.

Колко време отнема изчистването на заразени апартаменти?

Времето зависи от размера на апартамента и степента на замърсяване. Обикновено работата се извършва в рамките на един ден. Екипът ни за работа е бърз и ефективен. След извозване на отпадъците и дезинфекция, помещението е готово. Всичко се прави внимателно и професионално.