Продължете към съдържанието

Лесно и бързо изхвърляне

Фирмата ни за етапи преди изхвърляне на стар гардероб е тук да помогне! „Bulkom.com“ работи евтино и сигурно, за да направи всичко както трябва за извозване на гардероб. Няма нужда от притеснения – хората за това са готови да свършат всичко.

Eтапи преди изхвърляне на стар гардероб

Професионални услуги

Нашите хамали за извозване на стари мебели като гардероби и библиотеки са на разположение за всякакви задачи. Работата се върши бързо и без главоболия. Цените за изхвърляне на ненужни вещи са много изгодни. Всеки ден, нашите момчета за демонтаж и изнасяне на гардероби са на линия. С гаранция за професионализъм и внимание към детайлите, всичко се извършва както трябва.

Етапи преди изхвърляне на стар гардероб

Демонтаж на гардероба. Старите гардероби се разглобяват на място. Частите се събират и подготвят за изнасяне.

Изнасяне на частите. Частите се изнасят пеша от висок етаж, когато е необходимо. Дребните отпадъци се събират в здрави чували и се носят на гръб.

Товарене в камион. Всички части и отпадъци се товарят в камион. След като е натоварен камиона, той се транспортира до депото.

Извозване до депото. Камионът с отпадъците се извозва до депо за рециклиране. Това е последната стъпка преди окончателното изхвърляне на гардероба.

Дезинфекция и почистване. Ако има нужда, след изхвърляне на гардероба се прави дезинфекция и почистване с препарати с бактерицидно, туберкулоцидно, вирусоцидно действие.

„Bulkom.com“ работи евтино и бързо. Хората за демонтаж и изнасяне на стар гардероб са винаги готови да помогнат. За всякакви въпроси и поръчки, свържете се на телефон: 0888 00 11 33. Работим в София и областта.

ЧЗВ за изхвърляне на стар гардероб

Как се извършва демонтажът на стар гардероб?

Демонтажът започва с разглобяване на гардероба на части. Внимателно се махат врати, рафтове и други елементи. Всички части се подреждат за лесно изнасяне. След това, частите се изнасят пеша или се ползва асансьор. Накрая, се товарят в камион за извозване.

Какво включва изнасянето на гардероба?

Изнасянето започва с подготовка на частите за транспорт. Всички части се носят пеша или с асансьор до камиона. При нужда, дребните отпадъци се събират в здрави чували. Чувалите се носят на гръб до камиона. Всичко се подготвя за товарене.

Как става извозването до депо?

Извозването започва с товарене на частите в камиона. След като е натоварен камионът, се отпътува към депото. В депото се извършва изхвърляне на всички части и отпадъци. При нужда, се извършва дезинфекция с препарати. Всичко се прави професионално и бързо.