Продължете към съдържанието

Изнасяне на мебели хамали

Bulkom.com предлага стъпка по стъпка за изпразване на жилища с мебели. Ако имаш нужда да се отървеш от старите мебели, фирмата ни за извозване е тук за теб. Работим евтино, нашите момчета са опитни и винаги всичко ще е наред.

Нашите хамали за изнасяне на стари мебели са готови да се справят с всяка задача. Първо, демонтираме мебелите. Второ, изнасяме ги пеша, дори от висок етаж. Трето, товарим всичко в камион за боклук. Четвърто, ако има нужда събираме дребните отпадъци в чували и ги извозваме. Пето предлагаме дезинфекция и почистване при нужда.

изпразване на жилища с мебели

Стъпка по стъпка за изпразване на жилища с мебели

Демонтаж на мебели. Нашите момчета за демонтаж работят бързо и внимателно. Ползваме специални инструменти и след това всичко изнасяме.

Изнасяне от високи етажи. Няма проблем, дори ако живееш на десетия етаж. Нашата фирма за изнасяне има силни момчета, които могат да свалят всичко пеша.

Товарене и извозване. След като всичко е изнесено, товарим камиона и извозваме отпадъците до депо. Така всичко ненужно изчезва бързо.

Събиране на дребни отпадъци. Ако има дребни боклуци, събираме ги в чували и ги изнасяме на гръб. Нашите хора за почистване не пропускат нищо.

Дезинфекция и почистване. При нужда, дезинфекцираме с професионални препарати. Помитаме, измиваме и правим всичко чисто и свежо.

Извозваме, изхвърляме, почистваме – това правим! Bulkom.com е тук за теб. Това е организация за почистване с хамали в София. Телефонът за контакти с нас е 0888 00 11 33. Работим в София и областта.

Често задавани въпроси

Колко време отнема изпразването на жилище с мебели?

Обикновено процесът отнема няколко часа. Екипът демонтира мебелите. След това ги изнася и товари камиона. Накрая извозва всичко до депо. Времето зависи от обема на мебелите и отпадъците.

Какво включва услугата за изпразване на жилища?

Услугата включва демонтаж на мебелите. След това изнасяме и товарим всичко в камиона. Извозваме мебелите и отпадъците до депо. Събираме отпадъците в здрави наши чували. Екипът се грижи за безопасното транспортиране.

Каква е цената за изпразване на жилище с мебели?

Цената зависи от количеството мебели и отпадъци. Демонтираме мебелите. След това изнасяме и товарим камиона. Извозваме всичко до депо за отпадъци и рециклиране. Работим евтино и бързо, за да осигурим добра услуга.