Продължете към съдържанието
Извозване на отпадъци в район София

Извозване на отпадъци в район София 0888 00 11 33

Почистване на жилища, извозване на отпадъци – битови, строителни и стари мебели. Всеки дом постепенно и неумолимо се запълва с отпадъци от различен размер и цвят, а това става незабележимо и започва да пречи на собственика си. Как да изхвърлим старите и ненужни вещи, и мебели от дома ви.

Цени за извозване на отпадъци в район София

Извозване на отпадъци с камион 20 кубика до 4 тона – 150 лева курс.

Извозване на отпадъци в район София

Определено, тези вещи и мебели, за които няма повече място във вашия дом е необходимо да се избавите от тях. Но, прибирайки ги в шкафове или складирайки ги на тавана или гаража в кутии, това не е избавяне от проблема. Затова е нужно да се изхвърлят всички ненужни предмети извън жилището.

В дома ви е пълно с ненужни вещи и мебели, които ние използваме много рядко, а някои въобще никога, но все пак те продължават да стоят в шкафа, на лавицата, в хола и у вас възниква желанието да не ги виждате никога.

Извозваме боклуци в София

Например, стария бабин скрин, полуразпадналото се легло, издънения матрак и още куп други непотребни вещи. Като прибавим стария и счупен хладилник, заел място на терасата ви, ненужната керамична мивка – примери има още – старите изпокъсани книги, които събират прах в библиотеката останали за децата и внуците, които никога няма да прочетат, като добавим и гората стари списания, в които има много интересни и полезни статии.

И всичко това продължава да се съхранява с години, старее, а да ги изхвърлите вие е жал. Но, стига да се решите вие можете спокойно да живеете, без да си спомняте, за всички тези отживели и ненужни предмети.

Как да изхвърлите всичко това от дома си и от кого да потърсите помощ? Не чакайте дълго и не оставяйте негативната енергия, да възпрепятства появата в живота ви на нови промени.

С какво да започнете?

Когато сте готови се обърнете към фирма за хамалски услуги, звънете им по телефона и подайте своята поръчка. Компанията ще извози всичко ненужно: стари мебели и счупена битова техника, като ще ги изнесат за утилизация.

Битови отпадъци изхвърляме

Имайки разрешение за извозване на отпадъци и утилизация, хамалите ще извършат всичко това за няколко часа. Малкия отпадък ще бъде поставен и събран в чували, мебелите ще бъдат разглобени на части за удобство при транспорта, ще ги изнесат до камиона и извозят на определеното място.

Ако искате по-бързо да стане, вие сами може да съберете на едно място целия отпадък и ненужни вещи, като оставите на хамалите да изнесат, натоварят всичко, и извозят. Стойността на подобна услуга е приемлива и всеки може да се възползва от професионалните им услуги.