Продължете към съдържанието

Обезпаразитяване на имоти

„Bulkom.com“ е фирма за всичко за методите за обезпаразитяване на имоти. Разполагаме с професионален екип и евтини услуги. Всичко ще е наред с нас, защото работим внимателно и изгодно. Обещаваме, че ще останете доволни от нашите услуги за обезпаразитяване и почистване.

Всичко за методите за обезпаразитяване на имоти

Услугите ни при методите за обезпаразитяване на имоти

Нашата фирма за обезпаразитяване предлага широк набор от услуги. Обезпаразитяваме имоти от всякакви вредители и осигуряваме чистота. Нашите момчета за обезпаразитяване действат бързо и ефективно. Всичко ще е наред, защото работим с модерни методи и качествени препарати.

Всичко за методите за обезпаразитяване на имоти

1. Обезпаразитяване на апартаменти. Изнасяме отпадъците пеша от висок етаж, товарим в камион и извозваме на депо. Демонтираме мебелите и ги изнасяме на гръб. Дезинфекцираме с препарати с бактерицидно, туберкулоцидно и вирусоцидно действие.

2. Обезпаразитяване на дворове. Косим трева, режем храсти и дървета. Товарим клони и дървесина в камиони и извозваме до депо за преработка.

3. Обезпаразитяване на мазета и тавани. Събираме боклука в чували и го изнасяме на гръб. Демонтираме рафтове, измиваме и дезинфекцираме.

4. Обезпаразитяване след гълъби. Събираме курешките и труповете, махаме гнездата. Мием и дезинфекцираме с препарати.

5. Обезпаразитяване след кучета и котки. Събираме труповете и фекалиите, мием и дезинфекцираме. Използваме професионален аерозол за обезмирисяване.

Нашите хамали за обезпаразитяване работят ефективно и с внимание към всеки детайл. Извозваме боклука до депо и осигуряваме чистота. Фирмата ни за обезпаразитяване предлага най-добрите цени за услугите.

Нашите услуги са:

  • Изнасяне на отпадъци
  • Демонтаж на мебели
  • Дезинфекция с препарати
  • Извозване до депо
  • Косене и изхвърляне на клони

Работим в София и областта. За контакти с нас, позвънете на 0888 00 11 33. Всичко ще е наред с нас и нашите услуги!

Често задавани въпроси

Какви методи се използват за обезпаразитяване на имоти?

Използват се различни методи като пръскане с инсектициди, дезинфекция и поставяне на капани. Прилагат се безопасни за хора и животни продукти. Работи се внимателно и ефективно за постигане на максимални резултати. Обезпаразитяването включва и премахване на всякакви вредители като гризачи и насекоми. Гарантира се безопасността и чистотата на помещенията.

Какво включва услугата по обезпаразитяване на имоти?

Услугата включва преглед на имота и установяване на проблемните зони. Пръска се с подходящи препарати и се поставят капани за вредители. Извозваме отпадъци и обезвреждаме вредителите по безопасен начин. Обезпаразитяването е бързо и ефективно, осигурява дълготрайни резултати. Работим с професионална техника и опитен персонал.

Колко време отнема обезпаразитяването на имоти?

Времето зависи от размера на имота и степента на заразяване. Обикновено процесът отнема няколко часа до един ден. Работи се бързо и ефективно за минимално нарушаване на ежедневието. След приключване на работата помещенията са безопасни за ползване. Обезпаразитяването осигурява дълготрайна защита от вредители.