Продължете към съдържанието

Помещения с мъртви животни

Фирмата ни за всички методи за обработка на помещения с мъртви животни е тук, за да помогне. Всичко ще е наред и работим евтино. Нашите хамали за почистване на къщи са професионалисти и се грижат за всяка задача. Обещаваме, че ще бъде бързо и чисто.

Нашата фирма за извозване на отпадъци предлага различни услуги. Помещенията се почистват и дезинфекцират. Изнасяне на боклуци и демонтиране на мебели се извършва внимателно. Нашите момчета за почистване знаят как да се справят. Винаги действаме бързо и ефективно. Няма да остане нито една прашинка.

обработка на помещения с мъртви животни

Всичко за методи за обработка на помещения с мъртви животни

  1. Изнасяне на отпадъци. Извозваме боклуците до депо. Събираме дребните отпадъци в чували и ги изхвърляме.
  2. Демонтиране на мебели. Демонтираме мебелите и ги товарим в камион. После ги извозваме на депо.
  3. Дезинфекция. Дезинфекцираме помещенията с препарати. Те имат бактерицидно и вирусоцидно действие.
  4. Почистване на фекалии. Събираме биологични отпадъци в капсули за опасни отпадъци. Почистваме с препарати.
  5. Почистване на дворове. Косим трева и режем храсти. Извозваме клони и дървесина на депо.

Фирмата ни за почистване и извозване на отпадъци е готова да помогне бързо и евтино. Всичко ще е наред и работим евтино. Контакти: 0888 00 11 33 Работим в София и областта.

ЧЗВ за обработка на помещения с мъртви животни

Колко време отнема обработката на помещения с мъртви животни?

Обработката зависи от размера на помещението и броя на мъртвите животни. Първо, се прави оглед. След това се почиства и дезинфекцира. Всички отпадъци се събират в здрави чували. Накрая се товарят на камиона и се извозват.

Какви методи използвате за дезинфекция?

Използваме специални препарати, които са безопасни и ефективни. Препаратите убиват всички бактерии и вируси. Дезинфекцията се прави след основното почистване. Това гарантира, че всичко е добре обработено. Процесът включва и вентилация на помещението.

Какво се случва с отпадъците след почистването?

Всички отпадъци се събират в здрави чували. След това се товарят на камиона. Транспортираме ги до специални депа за отпадъци. Там се депонират безопасно. Целият процес е организиран и сигурен.