Продължете към съдържанието

Изчистваме имотите ви бързо

Всичко започва с добра организация, затова в Bulkom.com знаем как да направим стъпки за организиране на изчистване на имот. Ако трябва да се освободите от стари вещи, ние сме тук да помогнем. Гарантираме, че ще ви струва малко и всичко ще мине гладко.

Bulkom.com се грижи за всичко – от малкото до голямото. Идваме на адреса, гледаме какво трябва да се направи и започваме работа. Изнасяме всичко ненужно – стари мебели, развалени уреди, дрехи, които не се носят. Извозваме всичко на депо за рециклиране или за на сметище за извозване и изхвърляне на стари мебели и отпадъци. Важно е всичко да се направи бързо и чисто.

организиране на изчистване на имот

Стъпки за организиране на изчистване на имот

  1. Планираме: Първо преглеждаме какво има и правим план. Разбираме какво клиентът иска да се изхвърли.
  2. Подготовка: Подготвяме необходимото оборудване и материали. Нашите хамали подготвят чували, ръкавици и маски. Всичко за събиране и пренасяне от което се нуждаем.
  3. Демонтаж: Ако има стари мебели, ги разглобяваме. Нашата фирма за гарантира, че всичко е внимателно обработено. Демонтираме и изхвърляме стари секции, гаредороби, кухненски шкафове и всичко друго за което се сетите.
  4. Чистене: След като изнесем големите неща, идва време за почистване. Помитаме, измиваме и ако е нужно, дезинфекцираме. Цени за тези услуги са супер изгодни и винаги предварително обсъдени.
  5. Транспорт: Всичко натоварено в камиона се извозва до нужното място. Изхвърляме на установените за това места. Гарантираме, че всичко ще е изхвърлено законно и безопасно.

За връзка с нас и повече информация, моля обадете се на 0888 00 11 33. Работим в София и областта.

Често задавани въпроси

Каква е процедурата за изчистване на имот?

След като се свържете с нас, първо ще огледаме помещението. Ще видим какво има за сваляне, колко хамали ще са нужни и какъв камион да докараме. Демонтираме и товарим всичко за извозване и изхвърляне. Товарим камиона и го извозваме до място за рециклиране.

Как се гарантира безопасността по време на изчистването?

Гарантираме, че всички са обучени да работят безопасно. Използваме ръкавици, маски и специални обувки, за да не се наранява никой. Всичко правим според правилата и с мисъл за безопасност. Чистим и изхвърляме без да се повреди нищо от имота. Грижим се всичко да мине гладко.

Как се определя цената за изчистването на имот?

Цената зависи колко е голям имотът и колко работа има. Когато видим какво има за изчистване, правим преценка и даваме цена. Не крием допълнителни разходи. Цената включва демонтаж, извозване и труда на хамалите. Даваме ви най-добрата цена, за да сте доволни.