Продължете към съдържанието

Организиране на пространството

Ако искаш да изчистиш тавана си, да го направиш по – просторен и удобен от Bulkom.com сме тук за теб. Разбираме колко е важно да имаш чист и подреден таван, затова ти предлагаме всичко за организиране на пространството в тавана. Което включва и извозване на стари мебели от апартаменти, тавани, мазета гаражи и други. Помагаме бързо и на добра цена!

Bulkom.com предлага различни услуги за почистване и организиране на твоя таван. Аз и моите колеги изхвърляме стари дивани с демонтаж , почистваме мястото и го правим по – хубаво. Извозваме всичко ненужно до места за рециклиране. Ако има много мръсотия или е нужна дезинфекция, не се притеснявай! Имаме мощни препарати, които убиват всички микроби. Нашата фирма за почистване ще направи твоя таван чист без мебели или събирн с години отпадъци!

Организиране на пространството под тавана

Стъпки в нашата работа

  1. Демонтаж на мебели: Разглобяваме старите мебели, които не ти трябват и ги изнасяме и извозваме. Така таванът ти ще е по – просторен.
  2. Почистване: Премахваме всички отпадъци, паяжини и прах. Помитаме и измиваме пода със специални препарати и средства.
  3. Дезинфекция: Използваме бактерицидни и вирусоцидни препарати, за да се уверим, че пространството е напълно безопасно и здравословно.
  4. Изнасяне на отпадъци: Събираме всички боклуци в здрави чували, товарим ги в камиона и ги извозваме до специални депа за рециклиране.
  5. Финално оформление: След като всичко е чисто, ако имаш нужда, можем да помогнем и с преаранжиране на останалите полезни вещи по начин, който оптимизира пространството.

Така в Bulkom.com правим всичко за пространството в тавана, като гарантираме, че всичко ще е точно както трябва. За връзка с нас можеш да ни се обадиш на телефон 0888 00 11 33. Работим в София и областта.

ЧЗВ – Организиране на пространството под тавана

Как се организира помещението под тавана?

Ще дойдем и ще видим какво има там. После вземаме всичко ненужно и го изнасяме със извозване. Слагаме всичко в наши чували, дезинфекцираме и чистим всичко. Всичко за организиране на пространството под тавана ще се направи бързо и лесно. Обещавам, че ще останете доволни.

Какво правим със старите мебели от тавана?

Старите мебели ги товарим в камиона и ги караме на депо за мебели. Не ги съхраняваме, а ги извозваме за рециклиране. Това е част от всичко за организиране на пространството под тавана. Ако имате много стари неща, ние можем да помогнем.

Има ли нужда да подреждаме нещата преди да дойдете?

Не трябва да подреждате нищо. Ние ще се погрижим за всичко. Ще изнесем всичко, което не трябва да бъде там. Всичко за организиране на пространството под тавана ще направим ние. Просто ни кажете кога да дойдем.