Продължете към съдържанието
Почистване на дворове и дворни пространства

Дворни пространства

Почистване на дворове и дворни пространства е услуга, която предлагаме на нашите клиенти, с цел да превърнем Вашия двор в приятно място за отдих и почивка! Погледнете добрите цени за извозване на отпадъци от дворове, градини и парцели.

Дворното пространство още наричано двор е част от дома ни, където се намира къщата, в която живеем.

В дворното пространство можем да извършваме различни видове дейности, като:

  • Място да отдих, където цялото семейство да подиша чист въздух
  • Построяване на стопански постройки, къде да отглеждаме различни животни или да развием земеделие.
  • Отглеждане на цветя или малък на брой земеделски насаждения като домати и краставици. Като те главно да се използват за изхранване на семейството
  • Домакински дейности
  • Място за защита, където можем да отглеждаме домашни любимци като кучета

Дворовете са част от къщата или от жилищната сграда, което се използва от всички живущи, като всеки има задължения за неговото поддържане. Поддържането на дворното пространство изисква време и техника за работа, както и набор от инструменти, които спомагат работата. Добре е да се доверите на фирма за почистване на дворове и дворни пространства.

Често хората се доверяват на професионална фирма, която да поддържа тревните площи. Ние можем да предложим професионално отношение и техника за почистване на дворни пространства. Ще направим двора Ви място, където всеки да се чувства уютно.

Дворовете трябва да се почистват през определено време и за всеки период от годината техниката за поддържане е различна и изисква различни инструменти.

Начини за почистване на дворове и дворни пространства

В повечето случай хората нямат нужните познания, за да почистят сами дворното пространство. За да се занимавате с градина и да имате нужни познания, трябва да изпитване привързаност към тази дейност и да бъдете свързано със земята по  особен начин.

При почистване на дворно пространство трябва да се спазват правила и стъпки на работа. Всеки двор има своите особености и предизвикателства, с които нашият екип се справя бързо и лесно.

Задължително преди да се извърши почистване на двора, трябва да се извърши оглед, за да се прецени колко време ще отнеме, какви инструменти ще са нужни и да се уточни всяка подробност. След оглед следва да се изработи план, по който фирмата ни да се води в изпълняването на задачите.

Планът за почистване на дворове и дворни пространства включва:

  • Избор на техника, като това зависи от почвата, растителността и куп други фактори, които предварително са преценени при оглед
  • Инструменти, които да се използват
  • Препарати за обработване на почва, растителност, насекоми и вредители

Най-често извършваната дейност при обработка на дворни пространства е косенето на треви. При този процес освен, че окосяваме тревата ние я пръскаме и с препарати, за да премахнем вредителите в нея.

Разчистване на дворно място от боклуци

Ако дворното пространство не е почиствано от години е възможно то да е затрупано от ненужни вещи и мебели. Ние можем да извършим изхвърляне на мебелите и да ги транспортираме до Депо.

Разчистване на дворно място от боклуци е дейност, която всеки собственик на къща, вила или парцел е изпитвал. Работата не е лека, а времето невинаги благоприятно. Наемете бригада за разчистване на дворно място от боклуци. Работим в екип от по няколко души и в рамките на броени часове, в зависимост от обекта може да сме събрали, натоварили и извозили всичко от вашия двор.

Работим на ниски цени почистване на дворове и дворни пространства, които може да разберете на страницата в сайта ни или с едно обаждане. Ако Ви е нужно професионално почистване на Вашия двор, свържете се с нас сега!