Продължете към съдържанието

Разчистване на апратаменти

Първо, дайте ми малко време да ви разкажа за нашата работа в Bulkom.com. Тук е всичко за подготовка на апартаменти за разчистване. Ама ние сме вашите хора, когато стане дума за изнасяне на стари мебели или изхвърляне на неща, които вече не ви трябват. Правим го бързо и на добри цени. Оправяме всичко бързо и чисто, за да не се притеснявате вие. Услуги на достъпни цени.

Нашият екип в Bulkom.com се грижи да извозва всичко, което вече не ви е нужно. Тук сме, за да ви помогнем да се отървете от ненужните вещи. Обещавам, че след като приключим, мястото ще блести от чистота. Понеже знаем всички полезни стъпки за премахване на замърсявания в апартаменти. Всичко това го правим, за да ви е по-леко и по-удобно.

подготовка на апартаменти за разчистване

Всичко за подготовка на апартаменти за разчистване

Ето какви услуги предлагаме, за да направим апартамента ви готов за нови начала:

  • Изнасяме отпадъците: Нашите момчета за изхвърляне на боклука товарят всичко в камиона и го извозват до депо.
  • Измиваме и дезинфекцираме: Почистваме всички повърхности със силни препарати, които убиват микробите.
  • Демонтираме мебелите: Фирмата ни за разчистване внимателно демонтира и изнася старите мебели.
  • Почистване след гълъби и други животни: Справяме се и с по-необичайни ситуации като гнезда на гълъби или замърсявания от животни.
  • Подготовка на дворове и зелени площи: Косим трева, режем храсти и товарим растителни отпадъци.

Всичко това го правим, за да ви осигурим чист и пригоден за живеене дом. Гарантирам, че ще останете доволни от крайния резултат. Ако имате нужда от нашите услуги в София и областта, обадете ни се на 0888 00 11 33.

ЧЗВ – за подготовка на апартаменти за разчистване

Какво правим когато идем да разчистим апартамент?

Ами ходим, разглеждаме какво има за вадене, пълним чували. Товарим всичко на камиона, за да го извозим. Ние се грижим, че всичко е правилно извършено.

Какво се случва с отпадъците след като ги вземем?

Отпадъците ги караме директно до депо за рециклиране. Там ги оставяме да ги преработят. Така помагаме за опазването на природата.

Трябва ли аз сам да подготвя нещата преди да дойдете?

Не е нужно да правиш нищо. Ще дойдем и ще видим какво тряба да се направи. Ние ще подготвим всичко за извозване. Ти просто ни кажи кога да идем.