Продължете към съдържанието

Почистване на наследствен имот

Нашата фирма „Bulkom.com“ предлага разчистване на наследствен имот. Това значи, че ако имаш стар апартамент, мазе или таван, пълен с боклуци и мебели, можем да помогнем. Работим евтино и сигурно, всичко ще бъде наред. Нашите момчета ще се погрижат за всичко.

Фирмата ни за почистване на апартаменти в София предлага всичко необходимо, за да бъде мястото чисто. Разполагаме с хамали, които ще изнесат всичко, дори от най-високия етаж. Извозваме отпадъците до депо и рециклираме. Ако има нужда, правим дезинфекция с професионални препарати. Цените за нашите услуги са достъпни и справедливи.

Етапи при разчистване на наследствен имот

Разчистване на наследствен имот

  1. Демонтаж на мебели. Нашите момчета за почистване на наследствен имот ще разглобят старите мебели. Демонтираме шкафове, легла и други мебели.
  2. Извозване на отпадъци. Събираме всичко в здрави чували и изнасяме отпадъците пеша от високите етажи.
  3. Дезинфекция. Ако има нужда, използваме препарати с бактерицидно, туберкулоцидно и вирусоцидно действие. Измиваме и дезинфекцираме местата, които са били замърсени.
  4. Извозване до депо. Товарим отпадъците в камион и ги извозваме до депо за рециклиране или преработка. Всичко се извършва безопасно и екологично.
  5. Почистване на фекалии. При необходимост събираме биологични отпадъци в специални капсули и извършваме почистване след смърт с много специфична обработка.

Фирмата ни за почистване на наследствен имот работи бързо и качествено. Телефонът за контакти е 0888 00 11 33. Работим в София и областта.

Често задавани въпроси

Какви услуги включва разчистване на наследствен апартамент?

Разчистване на наследствен имот включва демонтаж на мебели и изнасяне на боклуци. Извозваме отпадъците до депо за рециклиране. При нужда правим дезинфекция с професионални препарати. Почистваме фекалии и събираме биологични отпадъци в специални капсули. Всичко става бързо и евтино.

Колко струва разчистване на наследствен апартамент?

Цената за почистване на наследствен имот зависи от обема на работа. Обикновено се изчислява на база количество мебели и боклуци. Транспортните разходи също са включени. Цените са достъпни и справедливи. Всичко ще бъде наред и няма да излезе скъпо.

Как се извършва дезинфекция при разчистване на наследствен имот?

Дезинфекцията при разчистване на наследствен имот се прави с професионални препарати. Те имат бактерицидно, туберкулоцидно и вирусоцидно действие. Почистват се замърсени зони и се премахват неприятни миризми. При нужда се използват аерозоли за обезмирисяване. Работи се внимателно и ефективно.