Продължете към съдържанието

Почистваме всичко

Привет от Bulkom.com! Тук сме, за да помагаме в тежки моменти като етапи за разчистване на жилище след смърт. Знам, че е трудно, ама ние правим нещата лесни и на добри цени. Обещаваме, че всичко ще е точно и чисто, без да ви взимаме много пари дори и за почистване на клошарски жилище, които са препълнени с боклуци.

Как работим

Bulkom.com влиза, види и върши. Ако имате нужда от изнасяне на боклук в жилище след някой починал, сме тук за вас. Стараем се всичко да е наред. Разбираме колко тежко е и правим всичко бързо и точно. И не само че сме бързи, ами и не ви взимаме много пари.

разчистване на жилище след смърт

Етапи за разчистване на жилище след смърт

Ето и стъпките, които следваме, за да направим дома ви пак хубав и чист:

  1. Изнасяме: Събираме всички неща, които не трябват – стари мебели, спомени, всичко. Товарим ги в камиона и ги извозваме до депо.
  2. Чистим: Ако има много мръсотия или боклук, не само че помитаме, ами и мием наред. Използваме силни препарати, които махат всички микроби и миризми.
  3. Дезинфекция: Особено важно е когато има замърсяване от биологични отпадъци. Нашите препарати са топ и правят всичко безопасно и чисто.
  4. Демонтаж: Ако има стари шкафове или други големи мебели, ги разглобяваме правилно и ги изнасяме навън.
  5. Последен оглед: Проверяваме всеки ъгъл, за да сме сигурни, че всичко е чисто и няма останало нищо неприятно.

Така с Bulkom.com всичко ще е наред и домът ви ще бъде пак като нов. Работим в София и областта, може да ни се обадите на 0888 00 11 33.

ЧЗВ – за разчистване на жилище след смърт

Какво правим когато пристигнем на адреса?

Първо разглеждаме какво трябва да се изхвърли. После започваме да събираме боклука в чували. Всичко е бързо и чисто. Камионът го товарим внимателно. Депонираме отпадъците на правилните места.

Как се грижим за безопасността по време на работа?

Винаги носим ръкавици и маски за да сме защитени. Почистваме и дезинфекцираме местата, където работим. Безопасността е важна за нас. Така всички сме спокойни и работата върви гладко.

Какво става ако има специални вещи за изхвърляне?

Ако има нещо специално, първо проверяваме как трябва да се обработи. Има вещи, които се изхвърлят по специален начин. Уведомяваме ви, ако има нужда от допълнителни разрешения. Всичко правим по правилата, за да е спокойно.