Продължете към съдържанието

След наводнение

„Bulkom.com“ помага за справяне със замърсявания след наводнение. Когато водата залее дома или офиса, оставя много мръсотия. Нашите момчета за почистване са тук, за да помогнат. Работим бързо, чистим всичко и цените ни са ниски.

справяне със замърсявания след наводнение

Услугите

Предлагаме извозване на боклуци от гаражи, апартаменти, къщи и отпадъци след наводнение. Хората ни работят здраво за да почистят всичко. Извозваме отпадъците до депо. Демонтираме повредени мебели и ги изнасяме. Дезинфекцираме мястото, за да е безопасно. Нашите хамали за почистване се справят бързо и лесно с тежката работа. Цените за услугите са достъпни и всичко се извършва професионално.

Справяне със замърсявания след наводнение

1. Почистване на отпадъците. Нашата фирма за почистване събира дребните отпадъци в чували. Извозваме ги на депо. Работим бързо и старателно.

2. Демонтаж на мебели. Демонтираме повредените мебели и ги товарим в камион. Извозваме ги до депо за боклук. Нашите момчета за демонтаж са бързи и сръчни.

3. Дезинфекция на мястото. Използваме препарати с бактерицидно действие. Дезинфекцираме преди и след почистването. Всичко става безопасно и чисто.

4. Събиране на големи отпадъци. Събираме големите боклуци и ги товарим в камион. Извозваме ги на депо. Хората за извозване работят здраво и бързо.

5. Почистване на пода. Почистваме пода от кал и мръсотия. Използваме препарати за измиване. Мястото става чисто и безопасно.

Работим в София и областта. За контакти: 0888 00 11 33.

ЧЗВ за справяне със замърсявания след наводнение

Какви услуги включва справянето със замърсявания след наводнение?

Почистване на отпадъци и извозване до депо. Демонтаж на повредени мебели и дезинфекция на помещенията. Товарене на камиона и изхвърляне на отпадъците. Обработка на засегнатите зони с дезинфектанти. Работа със здрави чували за боклук.

Как се справя екипът с демонтажа на повредени мебели?

Демонтират мебелите внимателно и безопасно. Използват подходящи инструменти за бърз и ефективен демонтаж. Повредените части се извозват до депо. Работят с внимание към детайлите. Всичко се товаря в камиона за изхвърляне.

Какви са стъпките за дезинфекция на помещения след наводнение?

Почистване на видимите замърсявания и остатъци. Прилагане на дезинфектанти за убиване на микроби и плесени. Проверка за скрити замърсявания и третиране на засегнатите зони. Използване на специални препарати за дълбоко почистване. Осигуряване на безопасност в помещенията след почистването.