Продължете към съдържанието

Почиства мазета и тавани

Нашата фирма „Bulkom.com“ предлага услугите за стъпки за почистване на мазета и тавани от мухъл. Трябва да се уверите, че всички боклуци са изчистени и помещенията са чисти и безопасни. Нашата работа е бърза и евтина, и всичко ще е наред.

Стъпки за почистване на мазета и тавани

Какво правим при стъпки за почистване на мазета и тавани

Фирма „Bulkom.com“ изнася боклуците и отпадъците, които пречат в мазетата и таваните. Момчетата работят бързо и внимателно, за да осигурят чистота и ред. Транспортирането на боклуците става с камион, като се използват здрави чували за събиране на дребни отпадъци. Фирмата предлага и демонтаж на стари мебели и изнасянето им за изхвърляне.

Стъпки за почистване на мазета и тавани от мухъл

Почистване на отпадъци и боклуци. Извозване на всичко непотребно с камион и събиране на дребни отпадъци в чували. Всичко се прави внимателно и бързо.

Демонтаж на мебели и стелажи. Разглобяване на стари мебели и стелажи, изнасяне и товарене в камион. Тази услуга е включена в нашите пакети.

Помитане и събиране на паяжини. Почистване на помещенията от паяжини и други натрупвания. Използват се четки и метли за детайлно почистване.

Измиване и дезинфекция. Миене на подовете и дезинфекция с професионални препарати. Това се прави, за да се осигури безопасност и чистота.

Изхвърляне на отпадъци на депо. Всички събрани боклуци и отпадъци се извозват до депо за отпадъци. Това се прави, за да няма натрупване на боклуци.

Нашата фирма за почистване

Нашата фирма предлага евтини и качествени услуги за почистване на мансарда и изби. Хората за почистване работят бързо и надеждно. Момчетата за почистване са опитни и знаят как да се справят с всякакви ситуации. Цените за услугите са достъпни и изгодни.

Работим в София и областта. Свържете се с нас на телефон 0888 00 11 33. Всичко ще бъде наред и работим евтино.

Често задавани въпроси

Какви услуги се предлагат за почистване на мазета и тавани от мухъл?

Фирмата предлага изнасяне на боклуци, демонтаж на стари мебели и стелажи. Почистване на помещенията от паяжини и други натрупвания. Миене на подовете и дезинфекция с професионални препарати. Извозване на всички събрани боклуци и отпадъци до депо.

Как се извършва почистването на мазета и тавани от мухъл?

Първо се изнасят всички боклуци и отпадъци, които са събрани в здрави чували. След това се демонтират старите мебели и стелажи. Помещенията се почистват от паяжини и натрупвания. Подовете се мият и дезинфекцират с професионални препарати. Накрая всички отпадъци се извозват до депо.

Какви препарати се използват за дезинфекция при почистване на мазета и тавани от мухъл?

Използват се професионални препарати с бактерицидно, туберкулоцидно и вирусоцидно действие. Препаратите осигуряват безопасност и чистота на помещенията. Дезинфекцията се прави преди, по време и най-накрая на работата. Подовете се мият с препарати, за да се премахнат всички замърсявания. Това гарантира, че всичко ще е наред и работим евтино.