Продължете към съдържанието

Стъпки почистване

За начало, от Bulkom.com разбираме как се прави чистенето добре. Стъпки за почистване на жилища след наследство ни е работа всеки ден. Нашата фирма за това се грижи да излезе всичко чисто и приятно. Справяме се бързо и за малко пари. Доверете се на опита и марката ни.

Нашата фирма за извозване се занимава с всичко необходимо. Изхвърляме всички боклуци, както трябва. Товарим камиона и извозваме до депо. Всичко правим бързо и евтино. Нашите момчета за работа знаят как да обработват всяка ситуация.

Стъпки за почистване на жилища

Стъпки за почистване на жилища след наследство

  1. Изнасяне на отпадъци: Първо изнасяме всички големи отпадъци. Това включва мебели и други големи предмети, които трябва да отидат на боклука.
  2. Демонтаж на мебели: След това, ако трябва, демонтираме мебелите. Това помага лесно да се изнесат и товарят в камиона.
  3. Дезинфекция: Ако има нужда, правим дезинфекция. Използваме силни препарати, които убиват бактериите и микробите.
  4. Измиване: След това мием подовете и повърхностите. Ползваме препарати, които правят чисто и свежо.
  5. Помитане и извозване: Накрая остава да почистим паяжините и всички останали боклуци се помитат и се изнасят. Така чистим и освежаваме мястото.

Ако имате нужда от помощ с почистването на жилище след наследство, обадете се на Bulkom.com на 0888 00 11 33. Работим в София и околностите. Нашата фирма за почистване е тук да помогне.

Често задавани въпроси

Как се справяте с големите предмети при почистване?

При почистване след наследство, ако има големи предмети, товарим ги директно в камиона. Всеки предмет гледаме да е обезопасен. Така няма да има бъркотия по време на транспорт. Нашата работа е да депонираме всичко, което не трябва да стои в дома. Нямаме задача да съхраняваме вещи.

Как подготвяте помещението за почистване?

Започваме с изваждане на всички ненужни вещи. Това правим първо, за да видим какво точно има в дома. След това мием и дезинфекцираме всички повърхности. Важно е помещението да е свободно, за да работим спокойно. Накрая проверяваме дали всичко е извършено правилно.

Каква техника използвате за дезинфекция?

За дезинфекция използваме специални машини и препарати, които убиват бактериите. Тези машини са лесни за управление и много ефикасни. Всеки ъгъл на помещението обработваме внимателно. След като свършим, помещението вече е готово за следващите стъпки. Поддържаме всичко на високо ниво с нашите техники.