Продължете към съдържанието
стари дрехи и мебели София

Събираме стари дрехи и мебели София, направо от дома Ви.

Събираме стари дрехи, обувки и мебели София в чувалите на Булком и ги товарим директно в камионите ни. Виждаме от какво точно имате нужда и правим всичко по силите си, за да ви го предложим. Имаме богата гама от разнородни услуги като събиране на дрехи и мебели!

Разполагаме с екип от професионални помощници, изцяло на Ваша страна!

Разчистете дома си само с едно позвъняване! Булком ще направи промяната възможна на напълно приемлива цена. На разположение сме за всякакви въпроси и запитвания! Обадете ни се или ни пишете на е-майл: bulkom.com@gmail.com .

Повикайте Булком за изнасяне и извозване на стари мебели, обувки и дрехи от жилище

За да ви спестим проблемите около изнасяне и извозване на стари мебели и дрехи от жилище София, екипът на Булком ще свърши тази дейност вместо Вас. Услугите ни са изключително практични и Ви освобождават време за други задачи. Освен това ще разполагате и с допълнително пространство, след намесата от Булком. Опитността на работниците Ви ще е във Ваша полза!

Цените на предложенията ни към Вас са обявени на страницата ни.

За пакетни услуги предлагаме и допълнителни отстъпки. Възползвайте се от нашите оферти и станете един от многобройните ни редовни клиенти! За да се свържете с нас, позвънете на тел: 0888 00 11 33 .

Хамали за изхвърляне на стари дрехи София

Хамали за изхвърляне на стари мебели и дрехи София, които наистина си разбират от работата – това са Булком. Освен Вашите мебели, ще изхвърлим и старите Ви ненужни дрехи. Ако заемат много място в гардероба Ви и се чудите какво да правите с тях, обадете ни се! Ние ще се погрижим за изхвърлянето на старите мебели, дрехи и всичко излишно. Ще извозим целия багаж на определените за целта депа на територията на София и столична община. За въпроси от Ваша страна, не се колебайте да позвъните.