Продължете към съдържанието

Почистване след гълъби

Фирмата ни за всичко за дезинфекция след престой на гълъби е тук, за да помогне. Нашите хамали за почистване работят бързо и евтино. Разполагаме с всичко необходимо, за да се справим с всякакви замърсявания от гълъби. Нашите момчета за почистване ще ви обещаят, че всичко ще бъде наред. Няма нужда да се притеснявате – цените за услугите са изгодни.

Нашата фирма за всичко за дезинфекция след престой на гълъби предлага пълен набор от услуги. Почистваме, дезинфекцираме и извозваме отпадъците. Работим с професионални препарати, които убиват бактерии и вируси. Ние сме фирма за извозване на всички видове отпадъци. Нашите момчета за почистване събират курешките, труповете и махат гнездата. След това мием и дезинфекцираме мястото отново. Цени за услугите са ниски и достъпни за всеки.

Всичко за дезинфекция след престой на гълъби

Всичко за дезинфекция след престой на гълъби

Събиране на отпадъци. Нашите хамали за почистване събират всички отпадъци в здрави чували и ги изнасят на гръб.

Дезинфекция с препарати. Използваме препарати, които убиват бактерии, вируси и други вредни микроорганизми. Дезинфекцията се прави преди, по време и след почистването.

Събиране на курешки и трупове. Нашата фирма за почистване събира всички курешки и трупове на гълъби, за да осигури чисто и безопасно място.

Премахване на гнезда. Премахваме гнездата на гълъбите и почистваме мястото от остатъци и пера.

Измиване и дезинфекция. Измиваме местата, където са били гълъбите и дезинфекцираме отново с професионални препарати.

Нашите хамали за всичко за дезинфекция след престой на гълъби ще се погрижат за всичко. Винаги работим бързо и евтино. Доверете се на нашата фирма за почистване и ще получите професионално обслужване. Фирмата ни за почистване е готова да се справи с всяко предизвикателство. Свържете се с нас на 0888 00 11 33. Работим в София и областта.

Често задавани въпроси

Как се извършва дезинфекция след престой на гълъби?

Дезинфекцията след престой на гълъби започва със събиране на всички отпадъци и курешки. Труповете на гълъбите се събират и извозват. Премахват се всички гнезда. Измиват се повърхностите с професионални препарати, които убиват бактерии и вируси. Накрая помещението се дезинфекцира отново.

Какви препарати се използват за дезинфекция?

Използват се препарати, които имат бактерицидно, туберкулоцидно и вирусоцидно действие. Тези препарати убиват вредните микроорганизми и осигуряват чистота. Работи се с тях преди, по време и след почистването. Те са безопасни за хора и домашни любимци. Специалистите следят за правилното приложение и дозировка.

Какво включва услугата за всичко за дезинфекция след престой на гълъби?

Услугата включва събиране на отпадъци и курешки, извозване на трупове и премахване на гнезда. Измиване на повърхностите с препарати, които убиват бактерии и вируси. Дезинфекцията се прави преди, по време и след почистването. Товарят се отпадъците и се извозват до депо. Всичко се извършва бързо и на ниска цена.