Продължете към съдържанието

Експертна помощ

Фирмата ни „Bulkom.com“ предоставя всичко за косене на трева в парцелите. Целта е да предложим на нашите клиенти надеждни услуги с приятелски подход и изгодни цени. Косим трева бързо, професионално и на достъпни цени, за да може всичко да е наред.

Нашата фирма за почистване на парцелите разполага с модерна техника и опитен екип. Косим трева, режем храсти и дървета, и извозваме отпадъците до депо. Всичко е организирано така, че клиентите да са доволни и всичко да е наред.

Всичко за косене на трева

Всичко за косене на трева в парцелите

  • Косене на трева. Косим тревата до желаната височина. Работим бързо и ефективно, така че тревата да изглежда добре поддържана.
  • Рязане на храсти. Режем храсти, за да изглеждат красиво и поддържано. Ползваме професионални инструменти и всичко се извозва до депо.
  • Рязане на дървета. Когато е необходимо, режем дървета и ги извозваме. Работим внимателно, за да не повредим имота.
  • Събиране на отпадъци. Събираме всички отпадъци в чували и ги товарим в камион. Извозваме ги до депо за преработка.
  • Дезинфекция при нужда. Когато има мръсотия или трябва да се почисти след синдром на Меси, да се изнесат отпадъците, правим дезинфекция с препарати, които имат бактерицидно и вирусоцидно действие.

Насреща сме за всякакви въпроси и поръчки. Свържете се с нас на 0888 00 11 33. Работим в София и областта.

ЧЗВ – Всичко за косене на трева

Какви услуги се предлагат за косене на трева в парцелите?

Предлагат се услуги за косене на трева, рязане на храсти и дървета. След косене и рязане събираме и извозваме отпадъците. Извършва се дезинфекция при нужда. Работи се бързо и професионално. Цените са изгодни.

Как се извозват отпадъците след косенето?

Отпадъците се събират в здрави чували. След това товарим камиона с тях. Извозваме ги до депо за отпадъци и рециклиране. Не се предлага съхранение или преместване на предмети. Процесът е бърз и сигурен.

Как се извършва рязането на храсти и дървета?

Рязане на храсти и дървета се прави с професионални инструменти. Отпадъците се събират в чували. Камионът се натоварва с отпадъците. Извозват се до депо за рециклиране. Услугата е надеждна и изгодна.