Продължете към съдържанието

Почистваме мазета

Всичко за почистването на мазето, знаем как да свършим работата чисто и икономично. От Bulkom.com ви предлагаме изчистване на всичко ненужно от вашето мазе. Гарантираме, че ще се справим бързо и няма да ви струва много. Защо да се мъчите сами, когато можем да го направим вместо вас и то на ниска цена?

Всичко за почистването на мазето

Какво правим

Като започнем работа, първо поглеждаме какво има да се върши. Ако мазето е пълно с боклук, събираме всичко в чували, които са здрави и издържат много. След това тези чували ги носим и ги товарим в камион, като ги откарваме до депо за боклук. Ако има стари мебели, нашите хамали ги демонтират, изнасят и също ги товарят за изхвърляне. Стараем се да изчистим и малките отпадъци, махаме паяжините, помитаме и мием, ако има нужда.Разбира се ние сме най – добрите при почистване на мазета и тавани в София.

Всичко за почистването на мазето

  1. Изнасяне на отпадъци: Събираме всички боклуци в здрави чували и ги изнасяме на гърба си от високи етажи. Всичко от идването ни до транспортните услуги е от нас. Вие просто трябва да ни се обадите.
  2. Демонтаж на мебели: Сваляме старите мебели, разглобяваме ги и ги товарим в камиона за боклук.
  3. Дезинфекция: Ако мазето е много мръсно, например след смърт или от гълъби, използваме специални препарати с бактерицидно действие. Първо чистим, после мием, и накрая пак дезинфекцираме.
  4. Почистване на дворове: Когато има двор, косим тревата, режем храстите и дърветата. Всички клони и дървесина товарим в камион и ги извозваме до депо.
  5. Специална обработка: В случай на много специфични замърсявания, като тези след кучета или котки, събираме труповете, почистваме, мием и обезмирисяваме с професионален аерозол.

Свържете се с нас на телефон 0888 00 11 33. Работим в София и областта и винаги сме насреща да помогнем на нашите клиенти да си върнат чистотата на мазетата без грижи и на добра цена.

ЧЗВ за всичко за почистването на мазето

Какво включва почистването на мазето?

Почистването на мазето включва изнасяне на отпадъци, демонтаж на стари мебели, и ако трябва, дезинфекция. Събираме всички боклуци, чистим прах и мръсотия, и ако е нужно, измиваме пода. Всичко това го правим бързо и на добра цена.

Как се справяме с по-специални замърсявания?

Ако в мазето има по-специални замърсявания, като след смърт или дълго необитаемо пространство, правим дезинфекция. Използваме препарати, които убиват бактерии и вируси. Първо почистваме всички повърхности, после мием, и накрая дезинфекцираме.

Можем ли да обработваме големи мазета или множество помещения наведнъж?

Да, можем да обработваме големи мазета или множество помещения в един ден. Имаме достатъчно хора и оборудване за да се справим бързо и ефективно. Организираме работата така, че всичко да мине гладко и без проблеми за клиента.