Продължете към съдържанието

Подготовка и чистота на гаража

Ако искате да знаете всичко за подготовка преди почистване на гараж, попаднали сте на правилното място. Нашият екип от „Bulkom.com“ е тук, за да подреди и почисти вашия гараж, така че всичко да е точно както трябва. Работим бързо и евтино, гарантираме че всичко ще бъде супер след нас!

Като фирма за почистване на гаражи, „Bulkom.com“ ви обещава че работата ще се свърши без никакви проблеми. Събираме всичко ненужно и го изхвърляме като извозваме до депо. Мием и ако трябва правим и дезинфекция. Всичко това на цени които са повече от изгодни.

всичко за подготовка преди почистване

Стъпки в работата

  1. Събиране на боклук: Първо събираме всички отпадъци. Слагаме ги в наши здрави чували и се грижим да не остане нищо излишно.
  2. Демонтаж: Ако има стари мебели или дивани и други големи предмети, нашите момчета за изнаясне ще ги разглобят и изнесат.
  3. Почистване: След като всичко ненужно е изнесено, започваме да мием. Ако трябва, използваме силни препарати за дезинфекция.
  4. Товарене и извозване: Всички отпадъци и ненужни предмети се товарят в камиона. После ги извозваме до специализирани депа където всичко се рециклира или унищожава правилно.
  5. Финално дезинфекциране: Ако гаражът е бил много мръсен или сме работили след смърт или със стари отпадъци правим обстойна дезинфекция за да сме сигурни, че всичко е чисто и безопасно.

Свържете се с нас на 0888 00 11 33 за услуги в София и областта. „Bulkom.com“ ви обещава качествена работа, доверете ни се!

ЧЗВ – Всичко за подготовка преди почистване

Какво трябва да направя преди да дойдете за почистването на гаража?

Преди да дойдем добре е да съберете всички неща които не искате да изхвърлим. Проверете добре всеки ъгъл на гаража. Сложете всичко ненужно на едно място, така ще е по-лесно. Ако има нещо тежко, не се мъчете, ние ще го вдигнем. Уверете се, че няма ценни вещи сред боклука.

Трябва ли да присъствам, докато почиствате?

Не е задължително да сте там, когато чистим. Ако имате други ангажименти спокойно може да се занимавате с тях. Ние ще се погрижим всичко да е наред. Ще ви позвъним ако имаме нужда от нещо. Всичко ще е чисто и ще видите само резултата когато се върнете.

Каква техника използвате за извозването?

Използваме здрав камион, който може да носи много тежести. Не се притеснявайте за обема и тежестта на отпадъците. Всичко ще поберем и ще извозим безпроблемно. Товарим камиона внимателно и сигурно. Всичко изхвърляме на места за рециклиране или депониране, където трябва.