Продължете към съдържанието

Рециклиране на отпадъци

Нашата фирма за рециклиране на отпадъци „Bulkom.com“ предлага всичко за правилното рециклиране на отпадъци. Работим евтино и обещаваме, че всичко ще е наред. Нашите хамали извозване на стари мебели и рециклиране ще се справят с всяка задача.

Всичко за правилното рециклиране на отпадъци

Услуги

Фирмата ни за рециклиране на отпадъци предлага различни услуги.Независимо дали става въпрос за почистване на боксониери или по голями жилища и къщи. Извозваме отпадъците пеша от висок етаж и ги товарим в камион. След това извозваме всичко до депо. Събираме дребните отпадъци в здрави чували и ги изнасяме на гръб. Демонтираме мебелите и ги товарим в камиона за боклук. Правим дезинфекция с препарати с бактерицидно, туберкулоцидно и вирусоцидно действие. Почистваме фекалии и събираме биологични отпадъци в капсули за опасни отпадъци. Работим със специална обработка при почистване след смърт. Нашата фирма за рециклиране се грижи за всичко бързо и евтино.

Всичко за правилното рециклиране на отпадъци

  • Извозване на отпадъци. Товарим камиона и извозваме всичко до депо. Бързо и лесно.
  • Демонтаж на мебели. Разглобяваме и товарим мебелите в камиона. Извозваме ги до депо.
  • Дезинфекция на помещения. Дезинфекцираме с професионални препарати. Работим бързо и сигурно.
  • Почистване след смърт. Извършваме почистване със специална обработка и дезинфекцираме.
  • Почистване на дворове. Косим трева, режем храсти и дървета. Товарим и извозваме до депо.

Нашите момчета за рециклиране ще се справят с всяка задача. Всичко за правилното рециклиране на отпадъци е при нас. Фирмата ни за извозване на отпадъци предлага най-добрите цени. За контакти: 0888 00 11 33. Работим в София и областта.

ЧЗВ – Всичко за правилното рециклиране

Какво включва услугата за правилното рециклиране на отпадъци?

Услугата включва извозване на отпадъци до депо. Събиране на дребни отпадъци в здрави чували. Демонтиране на мебели и товарене в камион. Дезинфекция на помещения с професионални препарати. Почистване след смърт и специална обработка.

Как се извършва дезинфекцията?

Дезинфекцията се извършва с препарати с бактерицидно, туберкулоцидно и вирусоцидно действие. Препаратите се използват преди, по време и след работата. Дезинфекцията е важна за почистване на фекалии. Събират се биологични отпадъци в капсули. Дезинфекцията е част от услугата всичко за рециклиране на отпадъци.

Какво включва почистването на дворове?

Почистването на дворове включва косене на трева и рязане на храсти и дървета. Товарене на клони и дървесина в камиони. Извозване до депо за преработка или производство на метан. Почистването на дворове е част от услугата всичко за рециклиране на отпадъци. Работим бързо и евтино.