Продължете към съдържанието

Почистване и извозване

Всичко за хамали за гараж в София. Работим бързо и евтино. Фирмата ни за хамали е тук да помогне. Изнасяне на всичко ненужно от вашия гараж. Извозване на боклук до депо. Нашите момчета за хамали знаят какво правят. Вашият гараж ще е чист.

Фирмата ни за хамали предлага различни услуги. Първо, разглобяване на стари мебели. Демонтираме рафтове и стелажи. Събираме всичко в здрави чували. Изнасяме отпадъци и боклуци. Товарим ги на камион. Нашите момчета за хамали работят здраво и бързо. Цени за извозване са ниски. Винаги обещаваме най-доброто обслужване.

Всичко за хамали за гараж в София

Всичко за хамали за гараж в София

Мебели в гаража. Превърнали сте гаража в склад за стари мебели, не е проблем за извозване на стар диван и всякакви други боклуци и мебели. Работата става бързо и без проблеми. Демонтаж на всички ненужни елементи.

Събиране на боклуци. Събираме всички дребни отпадъци в здрави чували. След това ги изнасяме и товарим на камиона. Гаражът остава чист.

Дезинфекция и почистване. Когато има нужда, правим дезинфекция с препарати. Мием пода и помитаме. Почистваме всички повърхности.

Извозване на отпадъци. Натоварваме отпадъците на камиона и ги транспортираме до депо. Всичко е по правилата и законите.

Косене на треви и рязане на храсти. Почистваме дворове, косим трева и режем храсти. Всички клони и трева извозваме до депо за преработка.

Фирмата ни за хамали в София работи бързо и евтино. Всички услуги са на достъпни цени. Гаражът ще бъде изчистен и готов за ползване. Нашите хамали са опитни и надеждни. За повече информация, обадете се на 0888 00 11 33. Работим в София и областта.

ЧЗВ – Всичко за хамали за гараж в София

Как се извършва почистването на гараж?

Разглобяване на стари мебели и стелажи, събиране на боклуци в здрави чували. Изнасяне на отпадъците и товарене на камиона за депо. Дезинфекция с препарати при нужда, помитане и измиване. Косене на треви и рязане на храсти около гаража. Извозване на всички отпадъци до депо.

Какви услуги предлагат хамали за гараж в София?

Изнасяне на стари мебели и боклуци, събиране в здрави чували. Товарене на камион и извозване до депо. Дезинфекция с препарати при нужда, почистване и помитане. Косене на треви и рязане на храсти около гаража. Извозване на всички отпадъци до депо.

Каква е цената за услугите на хамали за гараж в София?

Цените са ниски и достъпни за всички. Зависят от обема на работа и вида на отпадъците. Изнасяне на стари мебели, събиране на боклуци в здрави чували. Товарене на камиона и извозване до депо. Дезинфекция и почистване при нужда.