Продължете към съдържанието

Почистване след пожар

Всичко за подготовка на апартамент за ремонт след пожар се прави бързо и лесно с нашата фирма „Bulkom.com“. Нашите хора за почистване и извозване на отпадъци са на разположение. Работим евтино и качествено, за да може да започне ремонтът ви веднага. Няма нужда да се притеснявате за нищо, всичко ще е наред с помощта на нашите хамали за всяка задача.

Всичко за подготовка на апартамент за ремонт след пожар

Какво правим

Фирмата ни за всичко за подготовка на апартамент за ремонт след пожар включва пълна гама от услуги. Започваме с изнасяне на всички отпадъци, след това почистваме и дезинфекцираме. Извозваме отпадъците до депо за безопасно изхвърляне. Всичко се прави стъпка по стъпка, за да бъде всичко чисто и готово за ремонт.

Всичко за подготовка на апартамент за ремонт след пожар

Изнасяне на отпадъците. Събираме всички дребни отпадъци в здрави чували и ги изнасяме на гръб. Товарим камиона и извозваме до депо.

Демонтиране на мебелите. Демонтираме старите мебели, изнасяме ги и ги товарим в камиона за извозване на боклук.

Почистване и дезинфекция. Дезинфекцираме с препарати, които имат бактерицидно, туберкулоцидно и вирусоцидно действие. Това е и основният начин за премахване на миризми от животни или клошарски имоти. Всичко се почиства и измива с професионални препарати.

Извозване на опасни отпадъци. Събираме биологични отпадъци в специални капсули за опасни отпадъци. Почистваме и дезинфекцираме мястото.

Почистване след животни. Събираме труповете на животните, дезинфекцираме и почистваме фекалиите. Мием и пак дезинфекцираме, използваме аерозол за обезмирисяване.

Телефон за контакти: 0888 00 11 33. Работим в София и областта. Всичко ще е наред с „Bulkom.com“.

ЧЗВ – Всичко за подготовка на апартамент за ремонт след пожар

Какво включва услугата за подготовка на апартамент за ремонт?

Изнасяме всички повредени мебели и вещи. Почиства се старателно, като се премахват сажди и прах. Дезинфекцираме, за да премахнем неприятните миризми. Извозваме всички отпадъци до специализирани депа. Работим бързо и евтино.

Колко време отнема подготовката на апартамент за ремонт?

Времето зависи от големината на апартамента и количеството отпадъци. Обикновено става за няколко дни. Почистваме и дезинфекцираме внимателно всяко помещение. Извозваме всички отпадъци със собствен транспорт. Обещаваме, че ще сме готови навреме.

Какво става с отпадъците след почистването на апартамента?

Всички отпадъци се събират в здрави чували. Натоварват се на камион и се извозват до депа за отпадъци. Отпадъците се изхвърлят съобразно всички правила и закони. След това апартаментът е готов за ремонт. Всичко става лесно и бързо.