Продължете към съдържанието

Премахване на миризми

Нашата фирма „Bulkom.com“ предлага етапи за премахване на миризми от котки в жилище както и бързо извозване на мебели. Професионалните услуги са насочени към хора, които искат бързо и ефективно решение. Работи се евтино и качествено. Нашите момчета за почистване са опитни и знаят какво да направят за да се премахнат всички миризми.

Етапи за премахване на миризми от котки в жилище

Какво правим

Фирмата ни за почистване предлага комплексна услуга. Изхвърляме всичко ненужно и почистваме след гълъби също. Нашите хамали за почистване ще се погрижат всичко да бъде изнесено и изхвърлено. Демонтираме мебелите, изнасяме ги и ги товарим в камион за боклук. Извозваме всички отпадъци на депо за рециклиране. Измиваме и дезинфекцираме с препарати, които имат бактерицидно, туберкулоцидно и вирусоцидно действие.

Етапи за премахване на миризми от котки в жилище

Дезинфекция и почистване. Първо се прави дезинфекция на мястото с препарати, които убиват всички микроби. После всичко се почиства основно, за да се премахнат следите от котките.

Изхвърляне на отпадъците. Събират се всички отпадъци в здрави чували и се изнасят. Товарим ги в камион и ги извозваме до депо за отпадъци.

Почистване на фекалии. Почистват се фекалиите и други биологични отпадъци. Събират се в капсули за опасни отпадъци и се изнасят.

Миене и повторна дезинфекция. Измива се мястото и отново се дезинфекцира с професионални препарати, които убиват всички бактерии и вируси.

Обезмирисяване. Ползва се професионален аерозол за премахване на миризми. Това гарантира, че жилището ще бъде свежо и без неприятни аромати.

Важно за етапи за премахване на миризми от котки в жилище

Фирмата ни за почистване разполага с всичко необходимо за етапи за премахване на миризми от котки в жилище. Професионалните препарати и оборудване гарантират качествено извършване на услугата. Цените за услугите са достъпни и работим бързо. Ако имате нужда от нашите услуги, не се колебайте да се свържете с нас.

Телефонът за контакти с нас е 0888 00 11 33. Работим в София и областта.

Често задавани въпроси

Какви са стъпките за премахване на миризми в жилище?

Първо се оглежда помещението и се идентифицират местата с миризма. После се почистват и дезинфекцират всички засегнати зони. След това се използват специални препарати за обезмирисяване. Накрая се изхвърлят отпадъците и се транспортират до депо. Всичко се прави бързо и професионално.

Какви препарати се използват за премахване на миризми от котки?

Използват се специални почистващи препарати, които не вредят на здравето. Дезинфектанти премахват бактериите и микробите. Специални обезмирисяващи спрейове и течности се прилагат върху засегнатите зони. Препаратите са ефективни и безопасни за домашни любимци. Всичко е екологично и качествено.

Колко време отнема премахването на миризми от котки?

Времето зависи от размера на помещението и степента на замърсяване. Обикновено процесът трае няколко часа. Всички етапи се извършват внимателно и професионално. Работи се бързо, но без компромис с качеството. Клиентите остават доволни и спокойни.